RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Домашній феншуй: де краще в будинку поставити квіти

Згідно з давнім китайським містичним вченням про гармонію людини і Всесвіту під назвою феншуй, практично усі рослини мають свою енергію й аби залучити в дім добробут, удачу та любов, слід правильно розміщати квіти, аби їхній вплив був максимально дієвим та не нашкодив. Але стосується виключно живих квітів, а від штучних букетів у такому випадку краще зовсім відмовитися.

Про це пише "Апостроф".

Спальня

Феншуй повчає, що у спальні не повинно бути багато квітів й оскільки це місце не любить частих втручань, рослини мають бути максимально невибагливими. Найкраще впливають на ауру людини у спальні квіти з рожевими, червоними та жовтими квітами. До того горщики з квітами не варто розміщувати дуже близько до ліжка. При цьому кактусам та колючим сукулентам однозначно не місце у цій кімнаті.

Кухня

На кухні рослини повинні бути обов'язково, оскільки вони дарують відчуття затишку та завершеності. А ось тут кактуси чудово себе почуватимуть. Також непоганим варіантом стануть фіалки, герань та орхідея.

Дитяча кімната

Для дитячого приміщення ідеальним варіантом будуть рослини, що мають приємний запах, наприклад, м'ята чи лимонник. Також там можна прилаштувати бамбук.

Фото: Tatler Asia

Кабінет

У робочому приміщенні рослини можна розміщувати і на столі, і на підвіконні. Там чудово приживуться красула, тобто т.зв "грошове дерево" або ж фікус.

Вітальня

У вітальні, а також передпокої, краще виглядають великі рослини у великих горщиках, які стоять прямо на підлозі.