RU  UA

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Найбільше "б'є" по Росії: затемнення 25 березня матиме особливу карму

25 березня, у понеділок, відбудеться напівтіньове місячне затемнення, що належить до затемнень 113 Сароса – історія показує, що це явище супроводжується аваріями літаків та терористичними операціями. Особливо часто це траплялось на території Росії.

Про особливу "карму" затемнення 25 березня і вже відомі події, що сталися в час його впливу, розповів Інформатор.

Затемнення 113 Сароса належать до серії сонячних затемнень, які відбуваються приблизно кожні 18 років. Це явище знане як Сарос. Кожен цикл Сароса містить численні сонячні затемнення, які зміщуються географічно в північну або південну сторону з кожним новим затемненням. Цикл Сароса 113, як і інші, включає як часткові, так і повні затемнення. Зазначається, що це напівтіньове місячне затемнення не буде видно з України.

Під час явища Сонце перебуватиме в зодіакальному знаку Овна, тоді як Місяць - у знаку Терезів. Астрологи особливо уважно аналізують подібні астрономічні явища, пов’язуючи космічне розташування об’єктів та особливі активності на Землі. Зокрема, вони згадують деякі закономірні події, пов'язані з затемненнями 113 Сароса.

Історія подій

Теракт на рейсі Swissair

Тоді затемнення циклу 113 Сарос відбулося 21 лютого 1970 року, якраз в цей день терористи з Палестини підірвали бомбу на борту Convair-990 від Swissair. Літак рухався з Цюриха до Тель-Авіва та Гонконга. Вибух стався невдовзі після зльоту, внаслідок чого літак розбився приблизно за 24 км від Цюриха.

Захоплення літака родиною Овечкіних

Через 18 років, 8 березня 1988 року, члени музичної групи СРСР "Сім Сімеонов" з родини Овечкіних намагалися викрасти літак “Аерофлоту”, сподіваючись втекти до Великобританії. Їхній задум провалився, літак змушено приземлився в СРСР, після чого почався неуспішний штурм. У результаті загинули 9 осіб: п'ять членів родини Овечкіних, стюардеса та троє пасажирів, а значно більше людей отримали поранення. Спецназ атакував пасажирів, котрі рятувалися з літака.

Цей інцидент стався через 5 днів після затемнення в циклі 113 Сарос.

Руйнування літака при посадці в Росії

20 лютого 1952 року в Ростовській області СРСР сталася аварія літака Як-12, який розбився при спробі посадки.

Руйнування літака Іл-12 в Росії

21 лютого 1952 року, на наступний день після минулої катастрофи літака, сталася ще одна трагедія з літаком Іл-12, який втратив висоту і врізався в землю невдовзі після зльоту. В результаті аварії один з лопатей гвинта відривається, пробиває фюзеляж, внаслідок чого одна особа загинула, а інша отримала поранення.

Обидва ці випадки сталися приблизно за тиждень після затемнення в циклі 113 Сарос, що передувало затемненню.

Аварія вертольота Мі-8 в Росії

11 березня 2006 року біля селища Варандей в Росії сталася аварія вертольота Мі-8. На його борту перебували родичі та учасники авіакатастрофи, що відбулася рік тому в цьому ж районі. У результаті цієї катастрофи загинула одна особа, тоді як у попередній авіакатастрофі загинуло 28 людей.

Цей інцидент трапився за кілька днів до місячного затемнення 14 березня 2006 року, яке слідувало за затемненням у 113 Саросі після "затемнення Овечкіних".

Нагадаємо, раніше у пророцтві старця Парфенія знайшли слова про закінчення війни.