RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Яку силу вам дарувала природа: перевірте, хто ви за кельтським гороскопом

У світі існує безліч традицій та систем вірувань, які допомагають людям дізнатися більше про себе, свої природні таланти та можливості. Однією з таких унікальних традицій є кельтський гороскоп, глибоко вкорінений у давніх віруваннях кельтських народів. Згідно з кельтською астрологією, кожна людина пов'язана з певним деревом, яке символізує її характер, життєві сили та наділені природою таланти.

Про те, з яким деревом у вас особливо потужний зв’язок відповідно до дати народження, розповів "Collective world".

Кельтський гороскоп - це система, заснована на 13 циклах Місяця та базується на кельтському календарі дерев, де кожному періоду року відповідає своє дерево, відображаючи унікальні якості та енергії, які вони можуть передати людям, народженим під їхнім знаком. Така кельтська астрологія допомагає відкрити для себе секрети того, яку силу людині дарувала природа.

Береза (24 грудня - 20 січня) – Досягач

Тотеми тварин: беркут, білий олень

Дорогоцінний камінь: гірський кришталь

Під керівництвом могутнього Сонця, особи під знаком Берези вирізняються своїми амбіціями та витримкою. Вони часто стають душею компанії у своєму соціальному колі, випромінюючи навколо себе енергію, що надихає. Під їхньою елегантною зовнішністю ховається пристрасть.

Горобина (21 січня - 7 лютого) – Мислитель

Тотем тварини: зелений дракон

Дорогоцінний камінь: перідот

Люди Горобини керуються руйнівним Ураном, тому вони часто можуть виступати в ролі бунтівників. Вони не шукають вказівок ззовні, а довіряють власній інтуїції. Відсторонені та інтелектуальні, представники цього дерева не відкриють своє серце легко та швидко.

Ясен (8 лютого - 17 березня) – Чарівник

Тотеми тварин: тюлень, морський коник, чайка

Дорогоцінний камінь: корал

Нептун виступає покровителем тих, хто народився під знаком Ясеня, наділяючи їх чутливістю, багатою уявою та інтуїцією. Реальність інколи здається надто жорстокою для осіб цього дерева, що змушує їх шукати відради у світі фантазій.

Вільха (18 березня - 14 квітня) – Першовідкривач

Тотеми тварин: ведмідь, лисиця, яструб

Дорогоцінний камінь: рубін

Це безпосередні та конкурентоспроможні люди. Вони прагнуть до кращого, тому і самі намагаються постійно вдосконалюватись. Їхня любов до пригод іноді може приводити до проблем та негараздів. Проте представники цього дерева надто впевнені, що дозволяє здолати будь-які труднощі.

Верба (15 квітня - 12 травня) – Оглядач

Тотеми тварин: гадюка, заєць, морська змія

Дорогоцінний камінь: місячний камінь

Чутливий Місяць визначає сутність Верби, наділяючи народжених під цим знаком відкритістю до вражень та таємничістю. Ці люди мають талант перетворювати звичайне на неймовірне, створюючи мистецтво з будь-чого. Відзначаючись особливою чуттєвістю, ці особистості є уважними та пристрасними у стосунках, приваблюючи оточення.

Глід (13 травня - 9 червня) – Ілюзіоніст

Тотеми тварин: бджола, сова

Дорогоцінний камінь: топаз

Люди, що народжені під знаком Глоду, не такі, якими здаються. Вони досить чуттєві та приємні у спілкуванні, проте всередині вирує впевненість. Вони креативні та винахідливі.

Дуб (10 червня - 7 липня) – Стабілізатор

Тотеми тварин: видра, білий кінь

Дорогоцінний камінь: діамант

Люди цього знаку вирізняються вихованістю та продуктивністю. Вони цінують зайнятість у різноманітних сферах: від сімейного життя та ведення бізнесу до творчості. Натури дерева Дуб обдаровані неординарним почуттям гумору, ваблять до себе тих, хто цінує сміх та радість спілкування.

Падуб (8 липня - 4 серпня) – Володар

Тотеми тварин: кіт, єдиноріг

Дорогоцінний камінь: сердолік

Люди, народжені під цього дерева, виокремлюються королівською вишуканістю і стилем. В кельтській міфології, Земля, що керує енергією знаку, символізує плодючість, що робить представників цього знака надзвичайно креативними. Магнетизм і вплив цього знака мають потужну силу.

Ліщина (5 серпня - 1 вересня) – Знавець

Тотеми тварин: журавель, лосось

Дорогоцінний камінь: аметист

Організованість і результативність визначають людей Ліщини. Їхнє гостре око до дрібниць часто перетворює їх на авторитети у спеціалізованих областях. Завжди в гарному настрої для розмови, ці особистості віддають перевагу грайливому спілкуванню. Їхній шарм притягує тих, хто цінує легкі жарти, дотепні насмішки та дискусії,

Виноградна лоза (2 вересня - 29 вересня) – Еквалайзер (Рівномірник)

Тотеми тварин: ящірка, собака, білий лебідь

Дорогоцінний камінь: Смарагд

Особи, які народилися під символом виноградної лози, вважаються одними з найчарівніших у кельтському гороскопі. Вони відомі своїми високими вимогами та бездоганним почуттям стилю, часто проявляючи себе в сфері мистецтва, хоча немало серед них і тих, хто віддає перевагу науці.

Плющ (30 вересня - 27 жовтня) – Той, хто вижив

Тотеми тварин: кабан, метелик, гусак

Дорогоцінний камінь: опал

Той, хто народжений під знаком Плюща, володіє двома контрастними аспектами своєї особистості: один для громадськості, інший - більш особистий. В соціальному контексті вони здаються безтурботними та радісними. Однак, наодинці, вони виявляються пристрасними та глибокими.

Очерет (28 жовтня - 24 листопада) – Лідер

Тотеми тварин: собака, сова

Дорогоцінний камінь: яшма

Під впливом трансформаційного Плутона, особи, що народилися під знаком Очерет, відзначаються своєю переконливістю, енергійністю та нездоланністю. Вони не бояться занурюватись у заборонені теми чи підкорювати невідомі досі території.

Бузина (25 листопада - 23 грудня) – Вчений

Тотеми тварин: борсук, чорний кінь, ворон

Дорогоцінний камінь: гагат

Під опікою Сатурна, планети дисципліни, знак Бузини відрізняється цікавістю і відвагою, наділяючи своїх представників душевною глибиною. Люди, народжені під цим знаком, серйозно роздумують над життєвими цінностями. Їх унікальне почуття гумору робить їх цікавими.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали п’ять найбільш невірних знаків Зодіаку.