RU  UA

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Як в голлівудському кіно: таролог дала фантастичний прогноз закінчення війни

Війни на Землі закінчаться вже у 2024 році, після того, як відбудеться вибух у космосі й на всій планеті зникне електричний струм.

Про це розповіла таролог Ісіта Гайя.

"В цьому році планується дуже багато трансформацій взагалі на планеті. І коли станеться так, що скрізь по всій планеті вимкнеться світло, електрична мережа, зникне Інтернет - це буде означати що війна закінчиться. Тому, що все вийде з ладу нічого не буде працювати, ніякі літаки ніхто не зможе запускати ніякі бомби", - заявила таролог.

Вона додала, що ті літаки, які будуть на цей момент у повітрі, швидше за все, впадуть і в цей момент буде велике перезавантаження планети.

"На сьогодні в мене є інформація що це має статися цього року. Можливо ці події посунуться зараз на кінець року, але в цій гілці реальності яку я бачу, що це має статися цього року і про це вже дуже багато говорять. І вже попереджають, що має бути вибух в космосі. Про те, що всі мережі весь інтернет вийде з ладу. Ми на порозі такої великої події, такого перезавантаження і треба розуміти що всі електронні гроші також, разом з електричною мережею, зникнуть", - зазначила Гайя.