RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Life

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Головна подія тижня - день весняного рівнодення: гороскоп з 18 по 24 березня для всіх знаків

У вівторок, 19 березня, о 23:06 за східним часом настане весняне рівнодення, що знаменує сезон пробудження життєвої енергії.

Які зміни чекають на знаки Зодіаку з 18 по 24 березня, розповіли астрологи.

Читайте також: Не скаржитись, а працювати: 4 народні прикмети з залучення багатства

Овен

Стабільність у матеріальній сфері не слід очікувати, проте час вдалий для покращення свого побуту. В особистому житті неоднозначно. Між подружжям можливі конфлікти.

Телець

Час змін та покращення по усіх фронтах. Докладіть зусиль і результат буде приголомшливим.Події у професійній сфері захоплять вас із головою. А от у підприємців можливі проблеми: наведіть лад у податковій документації та з господарськими питаннями.

Близнюки

Можуть виникнути проблеми з майном. Успішним підприємцям варто ризикнути та розширити свій бізнес. Не бійтеся змін, ризик може покращати ваше життя.

Рак

Головні події тижня відбуватимуться у сім'ї та стосунках. Можливі сварки всередині подружжя. Проте бажаний компроміс буде неодмінно досягнутий. В оточенні ближнього кола відбуваються важливі зміни. Самотнім варто частіше приймати запрошення від друзів.

Лев

Подбайте про своє здоров'я. На роботі зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить, але ваше становище на службі стійке і дозволяє мати стабільний заробіток.

Діва

Можуть виникнути проблеми з батьками або з літніми членами сім'ї. Ймовірна поїздка до далеких країв для зустрічі з близькими. Подорожі складуться вдало та можуть принести романтичну зустріч.

Терези

Приватним підприємцям варто шукати нові засоби просування своєї діяльності. У найманих працівників керівництво відзначить усі ваші заслуги. Якщо Ви у пошуках роботи - проявість себе.

Скорпіон

Дайте можливість змінам впустити у своє життя новий шанс на успіх. У професійному плані тиждень динамічний та результативний. Максимальну увагу до дрібниць варто виявити тим, чия робота пов'язана із фінансами.

Стрілець

Намагайтеся не вплутуватися в конфліктні ситуації та ухвалювати обдумані рішення. До кінця тижня варто відкласти важливі справи, щоб уникнути високої напруженості та проблем.

Козеріг

Будьте уважні до фінансів. Період не принесе серйозних прибутків. У стосунках можливі проблеми — під ударом пари, що щойно утворилися. Вони зіткнуться з невиконаними обіцянками з боку близької людини, що змусить засумніватися у її надійності.

Водолій

Можливе ускладнення стосунків з дітьми. У фінансовій сфері все буде добре. Самотні люди мають шанс на доленосну зустріч. Проте неспокійним видається життя подружжя зі стажем. У цей період загостряться хронічні недуги.

Риби

Ідеальний час для розширення сфер впливу. Керівництво оцінить ваш професіоналізм, запропонувавши вигідне відрядження. Тиждень підійде для реалізації своїх давніх планів та влаштування на нову роботу.