RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

"Чорні лебеді" вже прилетіли в Росію: астролог Влад Росс дав новий прогноз про закінчення війни в Україні

Теракт у "Крокус Сіті" є нічим іншим, як "чорними лебедями", які вже напали на Росію – надалі їх ставатиме ще більше, допоки РФ не буде змушена зупинити цю безглузду війну проти цивілізації.

Про це астролог Влад Росс розповів на своєму YouTube-каналі, інформує "Апостроф Лайф".

За його словами, наразі Росією знову ширяться чутки про чергову смерть російського диктатора.

"Одна з башт Кремля розпочала новий раунд битви за владу і намагається змістити з трону цього Путіна, вірніше двійника путіна, бо його роль зараз виконує Звягілєв Євгеній Васильович. Як відомо, справжній Путін помер в жовтні 2023 року, зараз вже йде операція по знищенню клона Путіна і приведення до влади групи Чемезова і Корольова", - пояснив астролог.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у квітні: який він має вплив і що категорично заборонено робити

Він наголосив, що, якщо так станеться, то війна швидко закінчиться і всі захоплені режимом Путіна території будуть повернуті Україні.

"У квітні для Росії буде конкретний удар по Росії - зараз Білий місяць в Тельці, це знак України, і саме в квітні буде передано допомогу Україні. Взагалі, всі вже зрозуміли, що з цією владою в Росії домовлятися немає про що", - розповів Влад Росс.

Він також додав, що у свідомості Заходу зараз відбувається великий геополітичний переворот - наші союзники думають про те, щоб в Україну ввести війська.

"Згадаймо заяви президента Франції Еммануеля Макрона. Найголовніше, що Європа прокинулася і направляє на східний фланг НАТО від Фінляндії до Туреччини величезну кількість своїх військових. І всі розуміють, для чого ці війська - як тільки настане потрібний момент. До того ж в Європі готуються теракти під час найбільших спортивних подій, причому збірна України по футболу, яка отримала путівку на Євро-2024, під дуже великою загрозою – її захочуть знищити і знову все перекласти на терористів- арабів", - резюмував астролог.

Раніше ми писали, чи справді такий страшний ретроградний Меркурій.