RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Life

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Росію чекає покарання: таролог побачила, коли настане поворотний момент у війні

Тарологиня побачила переломний момент у повномасштабній війні і розповіла, в якому місяці можуть завершитися бойові дії.

Відповідний прогноз озвучила Марина Ланг.

За її словами, найближчим часом "страждатиме" російська інфраструктура. Зараз деякі регіони РФ йдуть під воду через рясні паводки, а незабаром росіяни відчують брак питної води.

Читайте також: Варто набратися терпіння: старець з Афона зробив пророцтво про війну в Україні

"Брак питної води, посуха, заболочування місцевості. Насправді ті ракети, які полетять на територію Росії, вони призведуть до досить серйозних наслідків. Буде багато жертв у них", - прогнозує Марина Ланг.

Ведучий поцікавився, чи може Кремль ухвалити рішення вивести свої війська з України, усвідомлюючи, які проблеми відбуваються всередині самої Росії. Марина Ланг не виключає, що Москва влітку 2024 може запросити початок переговорного процесу. Ймовірно, за кілька місяців ситуація кардинально зміниться не на користь РФ, тому Кремль сам може піти на поступки Україні.

"І влітку, скажімо так, з липня місяця все почне змінюватися в плані, що дійсно, дивіться, чи можуть вони вийти (із збройного конфлікту – ред.) самі за власною ініціативою. Тут випадає карта Пані руки, тобто цим керуватимуть зверху, тобто ухвалять якісь рішення владf Росії, що в якийсь момент їм потрібно шукати компроміс. І дійсно, з якихось територій вони можуть піти самі", - резюмувала тарологиня, озвучуючи прогноз для України.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом.