RU  UA

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

14 травня

13 травня

12 травня

Всі новини

Витікають як вода: головні ознаки "грошового псування"

Багато людей стикаються з різким падінням своїх грошових доходів, а деяким затримують чи не платять зарплату. Це перші ознаки т.зв. "грошового псування".

Про це пише Ukr.Media.

Читайте також: Негайно викиньте їх: 5 предметів, що "проганяють" гроші з гаманця

Найчастіше сильне псування наводять на серйозніші речі, ніж кар'єра і доходи. Вона характерна тим, що раптово у вас з'являється багато непотрібних витрат, на роботі не хочуть підвищувати заробітну плату, а ваші доходи починають різко падати. Існує кілька ознак того, що на ваші фінанси навели псування.

Вам передавали непотрібні речі неприємні люди

Вона передається через матеріальні речі. Це означає, що ви торкнулися предмета, на який було накладено псування. Згадайте, чи дарували вам подарунки неприємні вам люди. Або вони могли віддати вам непотрібну річ, а ви із задоволенням взяли.

Крадіжка чи шахрайство

Ви могли завжди надійно замикати квартиру, ставити сигналізацію, але якимось чином злодюжки все одно проникли та забрали цінні речі. Це наслідки псування.

Водночас якщо ви наривалися на шахраїв і віддавали їм свої гроші або вкладалися в бізнес, а вас обманювали, то ви могли діяти під впливом грошового псування.

Небажання заробляти

Ви втрачаєте гроші та виходите з енергетичного потоку. Вас можуть зламати невдачі та непередбачені витрати, але ви не намагаєтесь примножити свій дохід як раніше.

Людина, яка раніше мала мрії й цілі, погоджується жити на копійки. Важливо в цей момент не опустити руки, інакше псування діятиме, доки не зламає вас.

Раніше ми розповідали, про що попереджає сон про вагітність.

  • Вас також може зацікавити:

Наснилася гадюка: що означають сни про змій і чи варто їх лякатися

Головою чи ногами: пояснюємо прикмети про сон

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей