RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Тактика ворога скоро зміниться: старець Христофор про контрнаступ ЗСУ і перемогу

Українські військові здатні на потужний контрнаступ та здобуття перемоги у війні із російськими загарбниками.

Про це йдеться у пророцтві старця Христофора, опублікованому на каналі "Український молитовник" на YouTube.

Читайте також: Не в 2024 році: мольфарка з Карпат озвучила рік закінчення війни

Монах зауважив, що часу залишається небагато, проте ще можна врятуватися і забезпечити мирне майбутнє країні. Для цього необхідне духовне керівництво в ухваленні рішень. Важливим є спланованість дій Збройних сил України, точність та розуміння у виконані.

"Велике значення мають оперативні рішення командування, які визначатимуть стратегію наступних місяців. Сила і відвага захисників є виразом нашої національної єдності і волі до перемоги. Треба відстояти нашу землю і свободу з вірою у перемогу", - йдеться у відео.

Він наголосив на потребі спорудження укріплень, удосконалення протиповітряної оборони, розвитку місцевих сил самооборони. На його переконання, це підвищить безпеку регіону і дозволить населенню почуватися більш захищеними.

Також велику роль відіграє допомога з-за кордону. Саме завдяки підтримці міжнародних партнерів і мудрим рекомендаціям країн НАТО, українське командування буде здатне розробити і впровадити рішення, що принесуть позитивні результати на передовій. Водночас застосування українських безпілотників буде здатне завдати ворогові потужного удару.

Окрім того, зросла активність на міжнародному фронті. Країни прагнуть переконати КНР змусити РФ припинити вогонь. Перемовини складні, однак важливі для створення передумов для мирного врегулювання конфлікту.

Також старець зауважив, що ситуація в РФ буде складною через повені, які надалі вражатимуть великі території країни. Це змусить до перерозподілу ресурсів і призведе загалом до зниження військового потенціалу.

"Скоро зміниться тактика ворога, який через зростаючий тиск почне планувати нові стратегії. Завдяки підтримці НАТО і ЄС, Україна випереджає ворога, розробляючи власні контрнаступальні операції", - йдеться у пророцтві монаха Христофора.

При цьому, Росія сама почне шукати варіанти досягнення миру. Таке прозріння у них має настати, а народ країни-агресорки відчуватиме тягар від того, що підтримує зло.

Нагадаємо, раніше старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України