Волоські горіхи є корисним харчовим продуктом, але просто так їсти їх не вийде. Їх потрібно правильно вибирати, обробляти та вживати в їжу, інакше у вас виникнуть проблеми зі здоров'ям.
Про це повідомляє Ukr.Media.
Читайте також: Чому гречка не користується популярністю в Європі: відповідь може здивувати
У чистого горіха шкаралупа має бути без плям і тріщин, сам горіх повинен бути важким і цілісним, не шарудіти при струшуванні. При виборі вже очищених горіхів слід орієнтуватися на колір ядер — віддавати перевагу жовто-коричневим.
Перед вживанням горіхи потрібно помити, адже на них може бути все що завгодно — від пилу до мікробів. Найкраще замочити у гарячій воді та залишити на 3-8 годин. Після миття потрібно їсти одразу, інакше горіхи пропадуть.
Найкраще їсти горіхи вранці. Таким чином, всі корисні речовини, що містяться в них, будуть повністю засвоєні. На ніч горіхи небажано, оскільки вони довго перетравлюються і дуже калорійні.
Раніше ми розповідали, чому квіти полуниці починають чорніти і як цьому запобігти.
- Вас може зацікавити:
Як "скупати" фіалку без шкоди для вазона: важливі поради
Огірки садять наприкінці квітня – на початку травня: найкращі дати за місячним календарем
Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки