RU  UA

Четвер, 21 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Life

Отримаєте більше користі: як треба правильно їсти волоські горіхи

Волоські горіхи є корисним харчовим продуктом, але просто так їсти їх не вийде. Їх потрібно правильно вибирати, обробляти та вживати в їжу, інакше у вас виникнуть проблеми зі здоров'ям.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: Чому гречка не користується популярністю в Європі: відповідь може здивувати

У чистого горіха шкаралупа має бути без плям і тріщин, сам горіх повинен бути важким і цілісним, не шарудіти при струшуванні. При виборі вже очищених горіхів слід орієнтуватися на колір ядер — віддавати перевагу жовто-коричневим.

Перед вживанням горіхи потрібно помити, адже на них може бути все що завгодно — від пилу до мікробів. Найкраще замочити у гарячій воді та залишити на 3-8 годин. Після миття потрібно їсти одразу, інакше горіхи пропадуть.

Найкраще їсти горіхи вранці. Таким чином, всі корисні речовини, що містяться в них, будуть повністю засвоєні. На ніч горіхи небажано, оскільки вони довго перетравлюються і дуже калорійні.

Раніше ми розповідали, чому квіти полуниці починають чорніти і як цьому запобігти.

  • Вас може зацікавити:

Як "скупати" фіалку без шкоди для вазона: важливі поради

Огірки садять наприкінці квітня – на початку травня: найкращі дати за місячним календарем

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки