RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

18 травня

Всі новини

Захистять ваш будинок від зла і нечисті: популярні ритуали і прикмети

Щоб захистити квартиру від злих сил і убезпечити своїх близьких, можна провести нескладні обряди.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: Допоможе зрозуміти вашу особистість: цікава оптична ілюзія

Свята вода

Для цього слід провести наступний обряд. У священній воді розведіть по щіпці перцю та солі, добре перемішайте. Потім протріть у квартирі поріг, вікна та двері. Воду, що залишилася, вилийте на перехресті дороги. Повертайтеся додому мовчки, не озираючись назад.

Сіль та голка

Щоб захистити будинок від нечистої сили, у двір дверей необхідно встромити голку. Або ж обсипати поріг сіллю. В обох випадках ці обереги завадять злим силам від проникнення у квартиру. Однак якщо ви знайшли на своєму порозі сіль, але не робили цього самі, слід напружитися, оскільки нею можна як захиститися, так і навести псування.

Кристал і дорогоцінне каміння

Убезпечити своє житло від надприродних істот можна за допомогою дорогоцінного каміння. Допоможуть онікс, агат, смарагд, лабрадорит, кривавий камінь, чорний турмалін. Останній має особливий ефект. Все, що потрібно, так це придбати такий камінь і поставити у спальні біля ліжка.

Талісман із дзеркала

Для цього з них потрібно зробити простий оберіг. Візьміть два однакових круглих дзеркальця, з'єднайте один з одним сторонами, що відбивають назовні. Накрийте з обох боків шматочками шкіри та зашийте шкіряною ниткою.

Каблучка

Ця прикраса здатна побудувати круговий захист навколо житла та відігнати невдачі. Важливо правильно її зарядити. Для цього найкраще взяти нову каблучку, оскільки ще немає негативної енергетики.

Шпилька

Захистити своє житло від пристріту, псування та злих істот допоможе звичайна шпилька. Потрібно взяти нову і приколоти до будь-якого предмета в будинку, наприклад, килиму. Щодня перевіряйте вістря шпильки. Якщо воно почорніло, то хтось вдався до чорної магії, щоб нашкодити вам.

Раніше "Апостроф Лайф" публікував складну головоломку з зебрами.

  • Вас також може зацікавити:

Лише уважні зможуть: тест на IQ, що поламає голову будь-кому

Приготуйтеся задіяти уважність: вирішити цю головоломку можуть не всі

Ця головоломка більшість ставить у тупик: знайдіть на малюнку морозиво за 10 секунд