RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Росія стане "нефункціональною державою": нове пророцтво мольфарки про закінчення війни

Мольфарка Софія дала нове пророцтво про час завершення війни в Україні та назвала найгірший сценарій, який чекає на країну-агресорку.

"Апостроф Лайф" розповідає подробиці прогнозу віщунки.

Читайте також: Встане з попелу, немов Фенікс: що казав пророк Зосима про Україну

Коли завершиться війна і що чекає Росію

За словами мольфарки, війна в Україні може тривати ще кілька років, а найгіршим для Росії сценарієм стане розпад країни та вбивство диктатора Володимира Путіна.

"Війна призвела до безлічі страждань і болю для моїх братів і сестер, але у мені є віра, що кінець цього конфлікту неодмінно настане. Я відчуваю, що перемога не полягає лише в тому, що одна сторона перемагає іншу. Вона народжується у серцях людей, коли вони зближуються, щоб побудувати мир. Війна може закінчитися, коли голоси розуму й любові переважать над голосами ненависті", - сказала мольфарка.

Віщунка стверджує, що війна не завершиться цього року.

"Україна, як Фенікс, з попелу воскресне, і світ побачить її велич і славу. В рік, коли перші квіти розцвітуть весною, а душі зазнають весняного пробудження, Україна здолає своїх ворогів і встане на вільний шлях. Цей час пробудження буде часом злету та перемоги. 2027-й рік буде роком перемоги", - йдеться у пророцтві.

Вважає, що після поразки у війні РФ матиме серйозні проблеми, які призведуть до змін у політичній системі та внутрішньому устрої. Більш точний сценарій буде залежати від низки факторів. Йдеться про міжнародну реакцію, стан економіки, політичну волю влади та реакцію народів РФ.

Найгіршим для Росії та її диктатора сценарієм стане не лише поразка, але й розпад країни. Очікується загострення соціальних та етнічних конфліктів, що призведе до глибокої кризи влади та руйнування єдності. На Володимира Путіна чекає або вигнання з країни або ліквідація, а країну загалом чекатиме хаос і безлад. На її економіку чекає колапс, можливі гуманітарні кризи, люди почнуть масово втікати за кордон. Політичні фракції та групи будуть боротися за контроль над регіонами. Це спровокує внутрішні війни і кровопролиття.

За цим сценарієм, Росія стане "нефункціональною державою". Чекає чорна сторона її майбутнього, додала мольфарка Софія.

Раніше "Апостроф" писав про пророцтво, яке дав афонський мудрець.

  • Вас також може зацікавити:

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України