RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Помада розповість про вашу особистість: цікавий психологічний тест

Про характер жінки може багато чого сказати не лише її зовнішній вигляд чи манера спілкування, але й непомітні, на перший погляд, дрібнички - психологічний тест з помадою розповість, яка насправді людина.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

Так, необхідно взяти свою помаду, якою ви вже користувалися деякий час, та порівняти її форму з формами на картинці.

Форма така ж, як і з магазину

Якщо після деякого користування, форма вашої помади залишилася такою ж, це свідчить про вашу схильність до стабільності та регулярності. Ви любите порядок та чітку структуру у вашому житті, і ви прагнете їх дотримуватися. Можливо, ви трохи схильні до замкнутості та сором'язливості, віддаючи перевагу тихим, затишним моментам, а не великим соціальним подіям. Вам не так важлива загальна увага, як відданість роботі або час, проведений зі своїми найближчими друзями чи сім'єю.

Закруглена з вістрям

Ви – представниця тих, хто найбільшим щастям вважає сімейні цінності та забезпечення добробуту своєї сім'ї. Вас відзначає любов і турбота, готовність віддати всю свою енергію та увагу рідним. Ймовірно, ви звикли до багатьох обов'язків у господарстві та організації домашнього життя. Досить легко видаєте вказівки, особливо, коли стає розмова про розв'язання проблем або досягнення мети, та очікуєте виконання вашої волі.

Читайте також: Що не можна робити з лляним одягом: три помилки при прасуванні

Кругла

Ця форма свідчить про спокій та рівновагу, які ви зазвичай випромінюєте. Ви часто виступаєте як миротворець, прагнучи досягти гармонії та уникати конфліктів. Ваша природна щедрість та приязність роблять вас привабливим супутником, здатним створювати теплу та дружню атмосферу навколо себе. Ви маєте дар бути підтримкою для друзів та близьких. Ця форма говорить про те, що вас зазвичай сприймають як спокійну і врівноважену жінку.

Плоска

Ви – жінка з високими моральними стандартами, яка чекає схвалення своїх дій і рішень. Ви слідкуєте за своїм зовнішнім виглядом і приділяєте йому значну увагу. Крім того, ви досить надійна жінка, консервативна у своїх поглядах і уподобаннях. Ваш швидкий розум допомагає вам швидко аналізувати ситуації і приймати обґрунтовані рішення. Ви також відкриті до викликів і випробувань, оскільки вбачаєте в них можливість для особистого зростання та розвитку.

Під гострим кутом

Ця форма помади підкреслює вашу недовірливість до світу, схильність до переживань і надмірну уважність до деталей. Ваша підвищена емоційність може призвести до спалахів або конфліктів, особливо, якщо справи не йдуть за планом. Вам не подобаються жорсткі графіки і ви віддаєте перевагу вільному або спонтанному підходу до життя. Попри свою недовірливість і емоційність, ви товариські, любите увагу і визнання своїх успіхів. Проте ви також вимогливі у вибору друзів і вважаєте, що краще мати невелике, але тісне коло спілкування, складене з людей, яким довіряєте. Ви не боїтеся висловлювати свою думку і захищати свої переконання, навіть якщо це викликає протиріччя.

Увігнута

Якщо якась загадка або таємниця захоплює вашу увагу, то ви не зупиняєтесь, поки не знайдете відповідь. Ваша дружелюбність дозволяють вам швидко знаходити спільну мову з людьми. Постійний пошук нового робить вас цікавою та енергійною. Ви не боїтеся ризикувати і вирушати у пригоди - ваш авантюризм допомагає вам виходити за межі зони комфорту та досліджувати нові місця та можливості. У вашому характері поєднуються багато суперечливих рис, які гармонійно доповнюють одна одну. Вашу присутність неможливо проігнорувати - ви привертаєте оточуючих своєю харизмою та енергією.

З гострим вигнутим кутом

Ви яскрава та творча натурою, сповнена енергії та рішучості, завжди готова взятися за нові ідеї та проекти. Ваша кмітливість у спілкуванні може надихати та мотивувати оточуючих. Ви любите перебувати в центрі уваги й часто шукаєте визнання за свої творчі досягнення. Ваша емоційність інколи приводить до занепокоєнь, оскільки ви швидко захоплюєтеся новими людьми або ідеями.

Загострена з обох боків

Ваша допитливість не знає меж - ви завжди готові вивчати нові ідеї, філософії та концепції, щоб зрозуміти глибинні аспекти життя і його сенс. Ви також потребуєте емоційної та духовної підтримки, бажаючи розуміння й уваги оточуючих. Ваша чуйність і емпатія роблять вас чудовим супутником і вірним другом. У стосунках ви віддані й надійні, на вас можна розраховувати в будь-якій ситуації.

Раніше ми писали, як довго можна зберігати борщ в холодильнику.