RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Гарний знак і послання від Бога: що означає побачити веселку в небі

Веселка в небі символізує звістку від Бога, своєрідний знак небес, а людина, яка побачила веселку – вважається обраною небесами.

Народні прикмети про веселку публікує "Апостроф лайф".

Так, більшість знаків, пов'язаних із веселкою, асоціюються з радістю та щастям. Однак, аби мрії втілилися, а задумане здійснилося, важливо побачити це природнє явище від початку до кінця. Це досить складно зробити, якщо людина проживає у місті, однак, якщо таки вдасться – варто чекати на покращення у житті. Окрім цього, побачити веселку – вважається символом достатку. Подвійна веселка вважається передвісником радісних подій, приємних моментів та успіхів.

Інколи можна побачити надзвичайно рідкісне явище – веселку навколо Місяця. Вважається, що її можуть спостерігати лише люди, які мають надприродні здібності. Така веселка з'являється лише під час повні, а у повітрі витає особлива енергія, яка дозволяє чаклунам здійснювати магічні обряди.

Читайте також: Ці речі притягнуть багатство і щастя в дім: що обов’язково має бути на кухні

Вважається, що якщо побачити веселку в квітні, то це до добра, яке переможе зло. Окрім цього, це означає стійке потепління. Поява веселки взимку може мати кілька тлумачень. Це може бути символом надії на краще, або ж сигналізувати про холоди найближчим часом. У північних регіонах взимку веселка вважається знаком достатку та приємних подій. Веселка восени може передбачати теплу погоду, але можна очікувати і часті дощі.

Народні прикмети про веселку

У різних культурах тлумачення цього явища може відрізнятися. В деяких країнах вважають, що веселка на ранковому небі передбачає погіршення погоди, тоді як ввечері це передвісник гарної погоди. Якщо вам пощастило пройти або проїхати під веселкою, це може означати здійснення вашої заповітної мрії. Але, щоб побажання справдилися, потрібно загадати його саме під самою веселкою. А якщо ви бачите веселку у свій День народження, то це може передбачати успіх у всіх справах протягом року.

Раніше ми писали, чому сиве волосся не можна виривати.