RU  UA

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Life

Чи слід вимикати машинку з розетки після прання: ця відповідь здивує всіх

Пральна машинка є важливим атрибутом сучасного будинку, поряд з плитою або праскою. Однак не кожен замислюється над тим, як правильно її використовувати. Зокрема, у багатьох виникає питання: "Чи потрібно відключати машинку з розетки після прання?".

"Апостроф Лайф" розбирався у цій проблемі.

Читайте також: Чому слід зачиняти двері в пральній машинці: пояснюємо прості правила

Відключати машинку з розетки після кожного прання не потрібно, якщо ви впевнені в надійності проводки. Також машину можна вмикати тільки в заземлену розетку.

Бажано, щоб техніка мала свою розетку, призначену тільки для підключення машинки. Так і вам буде легко: не потрібно довго шукати, куди підключити пристрій. При цьому не потрібно використовувати подовжувачі й "трійники". Адже це може призвести до неприємних наслідків, аж до короткого замикання.

Якщо ви не впевнені в якості своєї проводки, варто вимкнути техніку з мережі. Пошкоджену або несправну розетку необхідно відремонтувати й вже потім користуватися, інакше ваша машинка може зламатися, а через замикання проводки трапиться пожежа в будинку.

Також рекомендується періодично перевіряти кабель на наявність пошкоджень та тріщин. Якщо є проблеми, потрібно одразу звернутися до відповідного фахівця.

Раніше "Апостроф Лайф" розповідав про 5 побутових приладів, які не можна підключати до подовжувача.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку