RU  UA

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.50
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Головоломка на перевірку IQ: виправте помилку за допомогою одного сірника

Новий цікавий тест для перевірки IQ, котрий покаже досить неочікувані результати – випробуйте свої сили у цій головоломці з сірниками.

Головоломку опублікував портал Fresherslive.

Читайте також: Життя у селі: знайди на малюнку три помилки

Суть цієї головоломки полягає в тому, що перед вами на картинці зображене рівняння: 6-4=3. Проте варто зробити так, щоб після переміщення лише одного сірника рівняння було правильним, тобто мало правильне розв’язання. Але для цього вам можна переміщувати лише один сірник.

Якщо готові – то розпочинайте!

Фото: Fresherslive

Головоломки з сірниками мають кілька переваг, які позитивно впливають на когнітивні та розумові здібності. Вони вимагають від гравця застосування логіки для розв'язання задач. Це сприяє розвитку навичок критичного мислення та аналізу. Крім того, для вирішення таких головоломок потрібна концентрація та увага до деталей. Регулярне розв'язання таких задач допомагає покращити ці навички, що може бути корисним у повсякденному житті.

Може здатись, що правильного рішення тут просто не існує – проте варто лише уважніше розглянути та оцінити ситуацію в цілому.

Якщо ж вам таки не вдалося правильно розгадати – то пропонуємо відповідь, яка може здивувати. Адже вона була практично на поверхні.

Фото: Fresherslive

Нагадаємо, раніше ми публікували головоломку для тренування ідеального зору з пошуку коня.

  • Вас також може зацікавити:

Селянин, вовк, коза та капуста в одному човні: цікава головоломка на логіку

Не можуть розв’язати і дорослі: цікаві задачі на логіку для дітей

Як знайти білку серед лисиць за 10 секунд: підступна оптична ілюзія