RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Наснилося, що потрапили під дощ: що означають ці сни

Дощ у снах – це поширений символ, який може мати різні значення залежно від контексту сну та емоцій сновидця. Він може натякати на очищення та оновлення або знаменувати потенційні виклики в житті.

Про це далі розкаже "Апостроф Лайф".

Читайте також: Як зрозуміти, що вам наснився віщий сон: пояснюємо основні прикмети

До чого може снитись дощ

Загалом сон, у якому ви бачите дощ, може мати різне значення залежно від характеристик такого дощу. Так, наприклад:

  • Теплий дощ сниться тим, хто прагне змінити теперішнє життя або певні ситуації.
  • Холодний дощ свідчить про те, що успіх прийде лише після понаднормової праці, коли ви стрибнете вище власних можливостей.
  • Чистий дощ передбачає зустріч із цікавими людьми, натомість брудний дощ натякає, що хтось розпускає плітки про вас і вашу родину.
  • Дрібний дощ символізує спроби виправдати дії, які завдали шкоди іншим, натомість проливний дощ сниться тоді, коли в реальному житті людині погрожують або бажають зла.
  • Сильний дощ пророкує зміни, що вплинуть на вашу самооцінку та самоусвідомленні.

Крім того, важливо запам’ятати чи це був просто дощ, чи з "додаванням" інших погодних явищ, наприклад, чи був уві сні вітер або гроза:

  • Дощ із вітром уособлює труднощі, які не варті хвилювань.
  • Дощ із грозою сниться до розчарувань або фінансових витрат.
  • Дощ із градом – символізує поліпшення матеріального стану.
  • Дощ із веселкою – на вас очікує сімейне щастя та позитив вдома.

Якщо дощ сниться жінкам – чекайте хороших новин. Натомість якщо негоду побачили чоловіки – це до фінансової незалежності. Він також віщує активні вихідні або очікувану відпустку.

Фото: istockphoto

Сни про дощ: пояснення різних сонників

Сонник Ванги

Опади уві сні символізують очищення від гріхів. Людина, якій сниться дощ, кається у своїх вчинках. Якщо після дощу ви бачите веселку, це обіцяє позитивні зміни.

Сонник Міллера

Дощ символізує готовність до змін та перемогу над труднощами. Якщо ви ховаєтеся від дощу, це віщує вам успішне подолання перешкод на шляху до мети. Змокнути під дощем уві сні - застереження про те, що не варто довіряти всім підряд. Деякі знайомі можуть зловжити вашою довірливістю.

Сонник Фрейда

Дощ у сні як відображення бажання чоловіка мати дітей. Чоловік, який мокне під літнім дощем уві сні, зазвичай задоволений своїм сексуальним життям. Натомість жінка, яка йде під дощем у сні, не боїться стати матір'ю. Якщо ж вона ховається від дощу, це може вказувати на її страх завагітніти.

Сонник Нострадамуса

Дощ у сні віщує негативні події в житті. Дрібний теплий дощ – до невеликих проблем, з якими ви легко впораєтеся. Холодна злива віщує складний період у стосунках, на роботі або у фінансовій сфері.

Фото: istockphoto

Сонник Лоффа

Дощ у сні свідчить про вашу активність, цілеспрямованість та здатність досягати поставлених цілей. Зверніть увагу на свої почуття під час сну. Тривога може віщувати труднощі, а радість від дощу - швидке виконання планів.

Езотеричний сонник

Якщо ви бачите дощ за вікном уві сні, це може означати, що наяву ви відчуваєте себе в безпеці. Йти під дощем у сні - знак того, що вам потрібно якнайшвидше розв’язати важливі питання. Сни, у яких дощ не заважає вам рухатися, зазвичай трактуються позитивно.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому сниться падіння або політ.

  • Вас також може зацікавити:

Що означають сни про кладовище і похорон: все не настільки похмуро

До удачі і не тільки: що означає, коли приснилася риба

Радість або небезпека: до чого насправді сниться весілля