RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Лише одиниці впораються із завданням: знайдіть метелика за 20 секунд

Ця оптична ілюзія з тваринками та соняхами змусить вас попрацювати очима. Спробуйте знайти метелика, захованого серед інших зображень, лише за 20 секунд.

Головоломку опублікували на порталі Indiatimes.

Читайте також: Вам дається 10 секунд: знайдіть серед собак кота

Ця картинка переносить нас на велике поле соняхів, де граються маленькі тваринки - ведмедик, єнот, лисиця і заєць та маленька пташка. Головна задача полягає в тому, щоб знайти ще одного "гравця" – а саме маленького метелика, що заховався між квітками. Для цього вам дається лише 20 секунд. Встигніть розв’язати цю задачу та перевірте власні можливості.

Фото: Indiatimes

Варто зазначити, що ця головоломка є досить складною, адже на ній зображено велику кількість яскравих кольорових об’єктів. А знайти метелика – настільки маленького порівняно з іншими тваринками та рослинами – це також виклик не із легких.

Проте саме такі картинки змушують наш мозок по-новому інтерпретувати інформацію, яку ми бачимо. Це допомагає нам краще розуміти, як працює наш зір і як він може бути ошуканий. Деякі оптичні ілюзії можуть тренувати наші навички розв'язання проблем, критичного мислення та аналізу. Крім того, це просто веселий і цікавий спосіб провести час.

Знайшли метелика за 20 секунд?

Для тих, хто не впорався, пропонуємо відповідь, що може вас здивувати, адже автори головоломки надійно приховали його між пелюсток соняхів.

Фото: Indiatimes

Нагадаємо, раніше ми розповідали про підступну ілюзію на 7 секунд.

  • Вас також може зацікавити:

На вирішення є 15 секунд: знайдіть на малюнку безхвостого кота

Хитра і підступна ілюзія на IQ: як знайти за 8 секунд орла серед каменів

Головоломка для найуважніших: знайдіть місяць на картинці