RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Що означає сон про зраду і чи дійсно він попереджає про проблеми

Українцям надали про існуючі сонники та розповіли, що означає, якщо під час сновидіння ви побачили зраду партнера.

"Апостроф Лайф" детально пояснює сни про зраду.

Читайте також: Побачити собаку уві сні – не завжди гарний знак: що означає сон

Подібні сни можуть неймовірно засмутити людину. Бувають навіть випадки, коли партнери розпочинають "допит" другої половинки та вимагають пояснень, чому вони побачили зраду уві сні. Разом з тим, як попереджають експерти, подібні сновидіння не свідчать про те, що друга половинка вам зраджує.

Скоріш за все, подібні сни попереджають та відображають ваш страх перед невірністю. Автори книги "Повний сонник сновидінь: посібник у ліжку, щоб знати, що означають ваші сни” зазначають, що у таких снах ваша психіка лише випробовує межі реальності.

За словами Єви Адамсон та Гейла Вільямсона, сни про зраду вказують на проблеми з довірою, вірністю та комунікацією у стосунках. Ба більше, подібні сновидіння можуть символізувати внутрішній процес усвідомлення і прийняття власної зради та невірності. У своєму соннику автори поринають на юнгіанську психологію та попереджають, що треба взяти до уваги процес самопізнання та розвитку. Ви маєте усвідомлювати та працювати з власними "тінями", а також інтегрувати власні невизнані аспекти.

"Якщо ви або ваш партнер зрадили уві сні, один з вас зараз не отримує від цих стосунків того, що вам потрібно", - пояснюють у своїй книзі експерти сновидіння про зраду другої половинки.

Раніше ми розповідали, про що попереджає сон про вагітність.

Вас також може зацікавити:

Наснилася гадюка: що означають сни про змій і чи варто їх лякатися

Головою чи ногами: пояснюємо прикмети про сон

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей