RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

​Розрив мозку: знайдіть на картинці зайве за 11 секунд

Якщо ви вважаєте себе спостережливою людиною, то вам під силу пройти цей квест за 11 секунд. Виклик досить простий: потрібно відшукати на картинці один смайлик, який дещо відрізняється від інших.

Головоломку публікує "УНІАН".

Читайте також: Тест на уважність: знайди на малюнку 9 тварин

Для того, щоб впоратися із цим смішним до сліз набором смайликів, потрібно витратити не більше ніж 11 секунд. Тому підготуйте годинник або секундомір завчасно.

На картинці зображено десятки однакових емоджі, які знайомі всім тим, хто активно користується соціальними мережами, або полюбляє додавати своїм повідомленням емоцій. Але посеред цих реготунів заховався один, який має дещо інший вигляд. Саме його вам й потрібно швидко знайти.

Користь завдання втому, що воно відточить вашу майстерність у пошуку та додасть гостроти зору.

Проте у випадку, якщо ви не встигли впоратись з завданням у відведений на це час, або не змогли знайти особливий смайлик – є картинка з відповіддю. Подивіться уважно, можливо ви були дуже близько до виконання цього тесту.

Діліться в коментарях своїми враженнями та труднощами, які можливо у вас виникли в процесі вирішення головоломки. Не забудьте поставити смайлик у кінці коментаря – не дарма ж ви його шукали.

Раніше ми пропонували знайти кота на фото за 7 секунд.

  • Вас може зацікавити:

Знадобиться уважність і логіка: дуже складна головоломка з зубрами

Варто бути максимально зібраними: головоломка з зеброю як перевірка IQ

Лише уважні зможуть: тест на IQ, що поламає голову будь кому