RU  UA

Середа, 19 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Life

Новини

19 червня

18 червня

Всі новини

Коли можна і не можна працювати на городі: календар робіт на червень

Досвідчені дачники та городники щомісяця звертають увагу на дати, коли можна і не можна працювати на земельній ділянці. У цьому вам допоможе місячний календар на червень.

Матеріал підготував "Апостроф Лайф".

Читайте також: Щедрий урожай гарантований: як доглядати томати у червні

Ідеальними днями для посадки рослин є 3 – 4, 9, 16 – 19, 24, 26 – 28 червня. Водночас краще не займатися ніякими роботами і не садити рослини у дні червня: 5 – 7, 11, 21 – 23, 25, 30 червня.

Рекомендується займатися висадкою рослин під час Молодика У цей час добре приживаються саджанці, а посіяні культури дають добрі плоди. Під час Повні краще відкласти всі справи, оскільки ці дні є невдалими для роботи. Також не варто поспішати працювати в Спадаючий місяць: коли він стане Згасаючим, можна планувати висадку овочів, ягід і квітів.

У першій половині червня потрібно садити шпинат, базилік, зелену цибулю, розмарин, м'яту, огірки, помідори, солодкий перець, хрін та часник. У другу половину місяця потрібно посадити броколі, цвітну капусту, кріп, петрушку, кінзу, кабачки та гарбуз.

З ягід та фруктів ви можете посадити черешню, грушу, яблуню, малину, виноград, смородину. з квітів — ромашку та чорнобривці.

Раніше "Апостроф Лайф" писав про те, навіщо господині б’ють цвітну капусту об стіл.

  • Вас може зацікавити:

Люблять багато вологи: які плодові дерева реально виростити в квартирі

Чим підживити огірки у червні: результат вас здивує

Бояться чорнобривців, як вогню: від яких шкідників на городі врятує улюблена квітка українців