RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Life

​Як позбутися надокучливих мух і комах у будинку

Літня задуха змушує нас вдаватись до всіх можливих способів охолодити приміщення до комфортних температурних показників. З цим добре допомагає кондиціонер, але через російські удари по українських енергетичних об’єктах ми вимушені менше користуватись цим приладом. Найоптимальніший і безкоштовний спосіб впустити прохолоду в будинок – відкрити вікна. Але виникає інша проблема – комахи. Надокучливі комашки та жучки легко залітають до вашого помешкання, але й вигнати їх теж можна без особливих зусиль.

Про спосіб боротьби з комахами розповідає видання "Mirror".

Читайте також: Де покупатись і позасмагати у Києві: список безкоштовних, платних і пляжів для нудистів

Користувачка та блогерка соціальної мережі TikTok під ніком @brunchwithbabs пропонує всім приготувати простий розчин, який віджене комах від вашої оселі. Інгредієнти для суміші є у кожної господині на кухні, тому спосіб неабиякий дешевий.




Варто збити дві чайні ложки кориці в чотирьох склянках теплої води (1 літр) та дати розчину настоятись 5-10 хвилин. Потім проціджуємо речовину у пляшку з розпилювачем, додаємо половину чайної ложки спирту і половину чайної ложки мийного засобу для посуду. Закриваємо ємність та добре збовтуємо.

Все. Чудодійний розчин від комах готовий.

Раніше ми розповідали про три знаки Зодіаку, яким посміхнеться фортуна влітку.

  • Вас може зацікавити:

Куди зникають колорадські жуки: як комахи переживають зиму

Чим небезпечна білокрилка і як її позбутися лише за одну обробку: ефективний метод

Надокучають комарі? Яких рослин комахи бояться як вогню