RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Допоможуть врятувати ваші рослини під час спеки: 5 головних правил

Не всі рослини почуваються добре влітку, особливо у спекотну погоду. Більш-менш впевнено почуваються лише кактуси та інші квіти та рослини, для яких температура вище 30 градусів за Цельсієм є "нормою". Водночас, існують 5 правил, які допоможуть пережити спекотне літо кімнатним рослинам.

Про це повідомляє "Апостроф Лайф".

Дозований полив

Рекомендується поливати рослини після того, як підсохне грунт. При цьому потрібно стежити, щоб вода не заливала повністю. Якщо перестаратися із поливом, рослини можуть згнити.

Вечірній полив

Найкраще поливати рослини ввечері, але використовувати не дуже холодну воду, а трохи теплу. Якщо поливати занадто холодною водою, це може призвести до непоправних наслідків і ваша праця з догляду за рослиною виявиться марною.

Теплий душ

Після дощу починається зростання рослин, вони формують нові пагони та квіти. У домашніх умовах підійде душова лійка. Але пам'ятайте, що поливати рослини таким чином треба раз на тиждень.

Колір горщиків

Вирощувати домашні рослини рекомендується в білих і сірих горщиках або в горщиках іншого кольору. Чорний краще не використовувати, оскільки він притягує сонячне світло.

Регулярне підживлення

Влітку рослини знаходяться на піку свого цвітіння і росту, тому їм необхідне додаткове підживлення.

Раніше "Апостроф Лайф" розповідав, які рослини заборонено тримати вдома.