RU  UA

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.40
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

На Франківщині потонув неповнолітній хлопець: рятувальники знайшли тіло

Рятувальники Івано-Франківської області вилучили тіло 14-річного хлопця, який потонув в річці під час відпочинку 30 червня.

Про це йдеться у повідомленні від ДСНС України.

На сайті зауважується, що 30 червня в другій половині дня рятувальники ДСНС отримали повідомлення про те, що під час відпочинку на водоймі підліток зник з поля зору. Інцидент трапився у селі Вовчинець Івано-Франківської громади, на річці Бистриця Надвірнянська.

До пошукової операції залучали 30 рятувальників ДСНС Франківщини, 10 одиниць техніки, з них 2 одиниці - це плавзасоби. На місці також працювала психологиня: "Обстеження території проводилось з допомогою БПЛА. На місці події працювала психологиня Головного управління, котра надавала необхідну психологічну допомогу близьким та друзям загиблого юнака".

"Через кілька годин проведення пошукових робіт на водоймі, водолази виявили тіло юнака 2010 року народження, жителя міста Івано-Франківська, та в подальшому передали працівникам поліції", – зауважують рятувальники.

Раніше ми також писали, що у суботу, 22 червня, у Фастівському районі Київської області дворічний хлопчик впав у ставок та потонув.