RU  UA

Вівторок, 9 липня
  • НБУ:USD 40.39
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.39
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Від мирних переговорів до збою в банківській системі: яких змін чекати після коридору затемнень

Коридор затемнень, який очікується навесні, принесе з собою багато глобальних змін. Може торкнутися питання мирних переговорів, всесвітньої фінансової системи.

"Апостроф" зібрав все, що відомо про можливий вплив таких астрологічних аспектів.

Читайте також: На порозі коридору затемнень: коли настане і як використати цей час з користю

У зв'язку з цим можлива: активізація міжнародних відносин, дипломатії, мирних договорів і врегулювання чи замороження воєнних конфліктів. Після Коридору затемнень події будуть розвиватися швидше, ніж відбувалися до цього, особливо з травня. Все, що буде відбуватися під час самого коридору з 25 березня по 8 квітня, не матиме зворотного зв’язку.

Події, які будуть відбуватися на небі 21 квітня - травня 2024 року, були подібні у 1941 році, але пом'якшені, бо зараз будуть відсутні планети Сатурн і Ліліт.

"Але деякі події на світовій арені можуть бути схожими. Зʼєднання Юпітера і Урана в знаку Телець 18.05 дасть багато нового, цікавого і перспективного. Це зʼєднання буде стосуватися фінансових ресурсів як людини, так і самого фінансового ринку світу", - повідомляють астрологи.

У квітні-травні можливі глобальні зміни в банківській системі, можливий збій, що охопить всю планету. При цьому, ймовірно, що штучний. Можуть збанкрутувати якісь банки чи зникнути якась криптовалюта, а потім воскреснути, замість неї прийде нова система.

"21 квітня - точне зʼєднання Юпітера і Урана, 18 травня 2024 року, точне зʼєднання Венери і Урану... Можуть бути якісь глобальні зміни в банківській системі... Це буде щось нове, не схоже на стару систему. Звісно, що це не буде прямо дуже різко, але система буде запущена і матиме розвиток в подальшому. Можливо, що будуть події, як в 90-х з книжками, на яких були кошти, а потім вони зникли. Можливо, щось подібне буде у квітні-травні", - прогнозують астрологи.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ритуали на гроші, багатство і здійснення бажань в день весняного рівнодення.

  • Вас також може зацікавити:

День весняного рівнодення: що треба зробити в цей день, традиції і прикмети

"Магічні" правила: чи можна робити фото на кладовищі

Сонцеворот 20 березня: які є народні забобони та прикмети