RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Кармічний коридор затемнень з 25 березня по 8 квітня: як з користю використати цей час

Коридор затемнень, що відбудеться між місячним та сонячним затемненнями навесні 2024 року, буде не дуже простим – він пов'язаний з трансформаціями та бурхливими змінами.

Про цей період та як його з користю використати, розповідає "Апостроф Лайф".

Так, період між місячним затемненням, що відбудеться 25 березня та сонячним затемненням, яке варто чекати 8 квітня, відомий як коридор затемнень. Деякі езотерики вважають, що самі затемнення можуть трансформаційно впливати на людей. Як правило, це відбувається якраз протягом цього періоду.

Перший коридор цього року розпочався 25 березня, у день напівтіньового місячного затемнення в знаку Терезів. Найбільш інтенсивне затемнення було о 9:12 за Києвом, коли Місяць був прихований у тіні Землі на 95,5%. Закриватиметься коридор 8 квітня, у день сонячного затемнення в знаку Овна. Тоді Місяць повністю закриє Сонце на 4,5 хвилини, а пік затемнення припадатиме на 20:18 за Києвом.

Оскільки коридор розпочинається з місячного затемнення, його енергетика значною мірою визначатиме "настрій" протягом наступних двох тижнів. Місячне затемнення саме по собі представляє емоційно складний період, який може створювати вибухонебезпечні ситуації та виводити з рівноваги. За словами астрологів, необхідно буде докласти зусиль для збереження балансу, особливо в особистих стосунках, оскільки місячне затемнення у знаку Терезів пов'язане з партнерством.

Читайте також: Ювілей з потаємним змістом: чому не можна святкувати 40 років

Найнесприятливіші дні коридору затемнень - перша й остання дати, тобто, 25 березня і 8 квітня, а найбільший вплив, за твердженнями астрологів, вони матимуть на Овнів і Терезів.

Під час цього періоду можуть відбуватися активні події у різних сферах, включаючи партнерство, контракти, дипломатичні відносини, красу, мистецтво і правову сферу. Для кожної особи вони будуть проявлятися по-різному, з відмінною тематикою та інтенсивністю: деякі можуть не відчути жодних змін, інші помітять значні зміни у своєму оточенні або суспільстві, а для когось життя може змінитися кардинально.

Що не можна робити у коридор затемнень

У цей період не слід:

  • піддаватися на будь-які провокації, яких може бути багато і які здатні вивести з тієї самої рівноваги, про яку вже говорили;
  • починати щось нове - результату не буде;
  • приймати важливих, особливо доленосних рішень;
  • виводити будь-які стосунки на рівень вище або, навпаки, розривати старі;
  • брати кредити, будь-які інші боргові зобов'язання.
  • проводити хірургічні операції;
  • переїжджати.

Що можна робити в коридор затемнень

Водночас коридор затемнень відкриває перед нами багато можливостей. Починаючи з місячного затемнення, настає сприятливий момент для позбавлення шкідливих звичок, проблем, комплексів і страхів, а також для вивільнення енергії та очищення кола спілкування. Наступні два тижні ідеально підходять для продовження цієї роботи.

У цей час можна й потрібно:

  • згадати про свої минулі вчинки і постаратися виправити ситуацію;
  • навести лад у справах, завершити все розпочате;
  • повернути все, що було взято в борг, і позбутися "хвостів".

У цей період надзвичайно важливо визначити пріоритети для себе і своїх потреб. Візьміть на себе відповідальність за свої дії, визнавши, що ви самі привели себе до поточної ситуації. Подумайте про те, як ініціювати зміни і, що найголовніше, довести їх до кінця. Крім того, відпустіть все, що вже вичерпало свій потенціал.

Раніше ми публікували народні прикмети і забобони пов'язані з високосним роком.