RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

Всі новини

Наснилося падіння з висоти: про що може сигналізувати такий сон

Інколи може наснитись, як людина уві сні падає з висоти. Це є одним з найпоширеніших і найбільш разючих нічних видінь, яке може залишити по собі слід у вигляді глибокого емоційного відгуку.

Тому далі "Апостроф Лайф", посилаючись на матеріали порталу "Психологер", розкаже, до чого може снитись падіння з висоти.

Читайте також: Наснилася гадюка: що означають сни про змій і чи варто їх лякатися

Сновидіння, в яких ми відчуваємо падіння з високої висоти, є одними з популярних. Навколо таких снів існують різноманітні міфи, зокрема популярна помилкова думка, що падіння на землю уві сні може призвести до смерті у реальності, однак це не має під собою жодних доказів. Існує також вірування, що сни про падіння символізують особистісне зростання особи.

Експерти у галузі тлумачення снів вказують на те, що сновидіння про падіння можуть відображати невдоволення аспектами особистого життя або вказувати на потребу в переоцінці власних рішень чи мотивувати на пошук нових шляхів у певних галузях.

Фото: istockphoto

Зокрема автор "Ілюстрованого словника сновидінь" Рассел Грант вказував, що такі сни часто є відображенням страху перед можливими невдачами у професійній сфері або в особистому житті. Він також зазначає, що сновидіння про падіння можуть бути вказівкою на потребу у більшій свободі дій та здатності насолоджуватися життям без зайвих обмежень.

"Сон про падіння дуже поширений. Це символ страху в реальному житті — можливо, перед невдачами на роботі або в особистому житті", – говорить Грант.

Таким чином, сни про падіння відкривають перед нами можливість замислитися над внутрішніми страхами, невпевненістю та необхідністю внесення змін у наше життя. Вони можуть служити як своєрідний психологічний маяк, що вказує: прийшов час відпустити старе і відважитися на новий крок у невідоме, щоб відкрити для себе більше можливостей для особистісного зростання та задоволення від життя.

Фото: stock.adobe.com

Нагадаємо, раніше ми розповідали про 7 найпоширеніших народних прикмет про котів.

  • Вас також може зацікавити:

Головою чи ногами: пояснюємо прикмети про сон

Приснилася вагітність: про що попереджає такий сон

Побачити собаку уві сні – не завжди гарний знак: що означає сон