RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Прокинутися від жаху: що означають сни про переслідування

Сни підсвідомо можуть сигналізувати нам про поточні переживання, страхи чи навіть передбачати якісь невдачі. Зокрема сни про переслідування особливо сильно залишають за собою відчуття тривоги, спонукаючи до роздумів про їхнє значення та про те, чому наш підсвідомий розум обирає такі інтенсивні сценарії. Вони можуть мати глибше значення, натякати на внутрішні страхи, тривоги та невирішені конфлікти.

Тому далі "Апостроф Лайф" розповість, що означають сни про переслідування.

Читайте також: Побачити собаку уві сні – не завжди гарний знак: що означає сон

Сновидіння, де вас намагається впіймати відомий або невідомий вам злочинець, можуть викликати глибокі почуття жаху. Вони можуть відображати внутрішні процеси у вашій свідомості.

За трактуваннями деяких сонників, такі сни можуть символізувати ваші спроби уникнути певних аспектів реального життя. Тоні Крісп у своєму "Словнику сновидінь" натякає, що бути переслідуваним у сні може означати наміри ухилитися від власних страхів або потаємних бажань. Такі страхи часто можуть бути пов'язані зі страхом відкриття небажаних аспектів власної особистості, або так званої "власної тіні".

Фото: istockphoto

Хто вас переслідував уві сні

Важливо зрозуміти, хто саме вас переслідував уві сні. Адже від цього змінюється загальне значення та зміст сну:

  • якщо вас переслідує тварина – це може вказувати на те, що ви намагаєтеся уникнути свого внутрішнього гніву, емоційних спалахів або глибоких почуттів. Іншими словами, ви можете відчувати себе від'єднаними від своєї природної сутності;
  • якщо за вами уві сні гналася невідома фігура – це може символізувати непропрацьовані спогади дитинства або попередні травми. Можливо, це відображення частини вас самих, яку ви боїтеся визнати. Інтерес до таких снів зростає серед людей, які займаються самоаналізом або проходять психотерапію, оскільки іноді сон може завершуватися мирним взаєморозумінням з переслідувачем, підкреслюючи його нешкідливість;
  • якщо переслідувач представляє протилежну стать – це може означати страх перед романтичними стосунками або наслідки попередніх любовних зв'язків, що ще впливають на вас.

Фото: istockphoto

Нагадаємо, раніше ми розповідали, про що попереджає сон про вагітність.

  • Вас також може зацікавити:

Наснилася гадюка: що означають сни про змій і чи варто їх лякатися

Головою чи ногами: пояснюємо прикмети про сон

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей