RU  UA

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

Лити сльози чи радіти: до чого сняться дощ і негода

Довкола снів про дощ та погану погоду існує багато прикмет та забобонів. Зараз налічується дуже багато тлумачень подібних сновидінь.

"Апостроф Лайф" публікує спеціальну добірку.

Читайте також: Приснилися злодії в квартирі: що може означати сон

Що означають сни про дощ та негоду

Тлумачать сни про дощ різні сонники по-різному. Все залежить від різноманітних обставин та сюжетів. Зокрема, такі сновидіння можуть багато розповісти про здоров'я того, хто бачить сон, стан особистого життя і успіхи у справах. Дуже часто дощ сниться тим, хто усвідомлює необхідність змін, перебуває в стані пошуку і духовного зростання.

Спостерігати за дощем за вікном - сприятливий знак. Обіцяє успіх та позбавлення від проблем. Якщо були хмари, то сон відображає стресові ситуації, в якій жили останні дні. Нові перспективи не здаються позитивними, і, можливо, ви праві. Тобто варто все обдумати.

Якщо хворому насниться такий сон із грозою та блискавками, то це позитивний знак того, що скоро стане краще. Дощ і сонце - до вдалого періоду, але необхідно зробити висновки з несприятливих часів.

Якщо довгий і нудний дощ уночі - натяк на те, що життя буде одноманітним, тому варто самому урізноманітнити.

Для інтровертів сни про дощ показують стіну, яку ставлять між собою і рештою світу. Нічний і денний дощ - досягнення успіху в усіх починаннях, до удачі на роботі, в романтичних стосунках і вдома. Якщо ніч була не дощовою та вітряною - до раптового успіху.

Промокнути під дощем - відображення безпорадності. Небезпека може йти від красномовних людей, які можуть здаватися надійними. Для жінки промокнути під дощем - зміни в романтичному житті і матеріальному становищі. Знайде багатого шанувальника.

Гуляти під дощем - до одужання для хворого, нових знайомств для самотнього, звільнення - для ув'язненого.

Стояти під дощем - якщо ясно і чисто, то чекає зустріч з приємними людьми. Каламутні і брудні краплі дощу - до спілкування з неглибокими пліткарями, які будуть вам неприємні.

Ховатися від дощу - ви розумна людина, уникаєте зайвих проблем. Ви знаєте, як поводитися з людьми.

Сучасні сонники пов'язують дощ зі сльозами і тому передбачають сновидцю сльози, адже його надії і бажання не збудуться.

Сонник Міллера

Дощ вважається дуже сприятливим знаком для закоханих. Дощ з градом - краще відкласти свої бізнес-плани. Метеоритний дощ - до проблем і перешкод.

Сонник Цветкова

Дощ є символом даремно витраченого часу. Зливу трактують як велику невдачу, а слабкі опади - до виправдань в неприємній ситуації.

Сонник Нострадамуса

Дощ - символ біди. І чим потужніша злива - тим більше нещасть попереду. Якщо вдалося сховатися від дощу - вдасться уникнути проблем. Одужає той, хто відчув тяжкі каплі на тілі.

Сонник Фрейда

Промокнути під дощем - до надмірного захоплення самозадоволенням. Промокнути під літнім дощем - до задоволення сексуальним життям.

Сонник Ванги

Дощ є знаком очищення від гріхів. Очікується свобода та легкість на душі. Сон може означати особливий дар, який незабаром допоможе багатьом людям впоратися з серйозними хворобами.

Веселка уві сні - до гарних новин. Грім та блискавки - вдасться легко вийти з конфліктної ситуації, зберегти дружні відносини з іншими.

Раніше ми розповідали, про що попереджає сон про вагітність.

  • Вас також може зацікавити:

Наснилася гадюка: що означають сни про змій і чи варто їх лякатися

Головою чи ногами: пояснюємо прикмети про сон

Наснилися немовлята: що можуть означати сни про дітей