RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Life

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

На розгадку дають 12 секунд: знайдіть відмінності на веселій картинці

Винятково спостережливі люди зможуть пройти цей квест за 12 секунд – новий виклик "Знайди різницю" пропонує відшукати три відмінності між практично ідентичними картинками хлопчика на гойдалці лише за 12 секунд.

Головоломку опублікували на сайті "Jagranjosh".

Читайте також: Перевірте свій рівень IQ: виконати складну головоломку на час можуть лише обрані

Додається, що лише уважний спостерігач зможе знайти 3 відмінності на картинці з хлопчиком на гойдалці, витративши на це лише 12 секунд. Нова оптична загадка дозволить самостійно перевірити вашу уважність та навичку відшукувати дрібні деталі.

Фото: Jagranjosh

Люди з хорошою концентрацією, увагою до дрібниць та меткою спостережливістю легко зможуть знайти три відмінності між практично ідентичними картинками хлопчика на гойдалці.

Подібні картинки-загадки з відмінностями, де треба знайти відмінності між двома майже ідентичними зображеннями, є не лише популярною розвагою, але й корисним інструментом для розвитку різних когнітивних навичок. Пошук відмінностей вимагає зосередженості та уваги до деталей. Це допомагає покращити здатність концентруватися на завданні протягом тривалого періоду часу.

Проте якщо ж ви все-таки не встигли виконати це завдання, але хочете дізнатись відповідь – де ж ховалася різниця – то для вас є відповідь на наступній картинці.

Фото: Jagranjosh

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким українцям в давнину давали прізвища Бобошко та Мимрін.

  • Вас також може зацікавити:

Головоломка для спостережливих: знайдіть батька малюка на малюнку

На розгадку дається 11 секунд: що не так на ідеальній зимовій картинці

Перевір свою уважність: відомий карикатурист створив тест-головоломку з кроликами