RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Life

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Тягне за собою негатив: популярні прикмети про одяг

Одяг — те, без чого не можна уявити сучасних людей, він часто підіймає нам настрій та дає відчуття переваги. Але є одяг який може негативно вплинути на наше життя.

Про такий одяг написали в порталі "woman24".

Читайте також: Як позбутися неприємного запаху речей із секонд-хенду: дієві поради модницям

Людина може не замислюватися про те, що предмети гардероба чинять на неї серйозний вплив, одяг впливає на наше самопочуття і життя в цілому. Багато з речей нашого гардероба здебільшого безпечні. Але є і такий одяг, від якого краще позбутися, тому що він тільки шкодить людині.

Джинси з дірками

У молоді вони популярні, але не варто купувати такі штани. Річ у тім, що діри в джинсах символізують злидні. Саме їх людина буде залучати, носячи такі штани, вона буде ставати все біднішою і біднішою.

Одяг з рваними краями

Такий одяг є магнітом для негативу. Його власник не зможе добре заробляти, буде постійно відчувати потребу в грошах. Також власникам такого одягу не буде щастити в бізнесі.

Одяг з дірками

Дірявий одяг належить викидати, але людина може вирішити заощадити, одягаючи порвані речі. Цим вона прирече себе на негаразди та проблеми.

Одяг з плямами

В процесі носіння одяг сам по собі збирає негатив. Якщо на речах будуть плями, то на них буде збиратися більше негативної енергії. А це означає, що шкодити вона буде людині набагато сильніше, настільки що протистояти впливу одежі не вийде.

Синтетичний одяг

Такий одяг перешкоджає циркуляції енергії, але це не найстрашніше. Погано те, що такі речі затримують негатив у людині яка носить цей одяг, він не дозволятиме позитивній енергії проникнути всередину вашого вбрання. Зрештою людина виявляється не в найкращому становищі, починає страждати та мучитися.

Будь-які інші речі можна сміливо носити. Від цього не буде ніякої шкоди, зіпсувати цим собі життя ніхто не зможе.

Раніше "Апостроф" писав про те як притягнути до себе багатство.

  • Вас може зацікавити:

Як визначити тривалість життя по лініях на долоні: прикмети і забобони

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети