RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

Всі новини

Як визначити тривалість життя по лініях на долоні: прикмети і забобони

Людям, як правило, цікаво, скільки років вони проживуть і допомогти це з'ясувати зможуть лінії на руці.

"Апостроф Лайф" пише, як можна за допомогою хіромантії дізнатися про ймовірну тривалість життя.

Читайте: Можна накликати лихо: в які дні тижня не варто займатися прибиранням

Лінія життя обходить пагорб великого пальця і під час визначення віку важливо враховувати, що ця лінія показує, скільки людина може прожити, а не те, скільки він проживе напевно. Наприклад, якщо людина повинна прожити сто років, але вона веде неправильний спосіб життя, їй, напевно, не вдасться досягти цього поважного віку.

Вважається, що довша ця лінія, тим довше ви проживете. Однак це не так, ця лінія більше розповідає про життєдіяльність та активне життя, ніж про її тривалість. Довга лінія життя розповідає про гарне здоров'я. Якщо лінія життя роздвоюється, то це свідчить про брата чи сестру-близнюка. А в деяких випадках таке явище може вказувати на подвійне життя. Розрив серед лінії життя повідомляє про життєві потрясіння.

Довга лінія життя, якщо вона ясно окреслена і має рівномірну глибину, обіцяє міцне здоров'я, допомагає долати труднощі, оскільки винагороджує власника силою опору життєвим негараздам та хворобам, передбачає можливість тривалого та плідного життя.

Лінія червоного кольору вказує, що людина схильна до нервових зривів, а також говорить про посилену життєву енергію володаря, часом настільки сильну, що можуть траплятися сплески агресії та жорстокості.

Якщо спостерігається широка, хіба що розмита лінія, це свідчить про погану фізичну форму і схильність до хвороб, характеризуючи особистість як що піддається зовнішньому впливу.

Багато людей з короткою лінією життя живуть довго і щасливо живуть, тому що згодом лінія може прорости. Можливо, наприклад, що кинута шкідлива звичка позитивно вплине на ослаблене здоров'я і покращить ситуацію.

Читаємо лінію життя

Подивіться на свою ліву долоню. Необхідно провести від середнього та безіменного пальця вниз по лінії. Ці лінії повинні бути паралельними внутрішньому ребру долоні, яке знаходиться з боку великого пальця. Для простоти ви можете намалювати лінії, що йдуть вниз від безіменного та середнього пальців, відстовбурчивши великий палець убік, щоб наочно бачити цей бічний орієнтир.

Тепер вам необхідно уважно подивитися, чи перетинають лінії, проведені з безіменного та середнього пальців, вашу лінію життя. Якщо вона не доходить до жодного з них, значить, довжина вашого життя буде менш як 80 років.

Хіроманти вважають, що 1 міліметр видалення лінії життя від проведеної вертикальної лінії відповідає 1 року життя. Якщо віддаленість становить, скажімо, 10 міліметрів, отже, життєвий шлях буде коротшим на 10 років — тобто приблизно 70.

Якщо лінія життя перетинає лінію, проведену від середнього пальця, життєвий шлях становитиме близько 80 років. Якщо лінія життя перетинає лінію середнього пальця двічі, але не торкається лінії безіменного пальця, то людина проживе близько 90 років. Якщо лінія перетинає обидві проведені лінії, ваш вік становитиме приблизно 100 років. Якщо лінія життя перетинає дві лінії, то ви можете прожити 110 або більше років.

Нагадаємо, раніше ми пояснювали, де краще в будинку поставити квіти.

  • Вас також може зацікавити:

Ранкові прикмети: чого не варто робити, щоб не зіпсувати весь день

Не накличте проблем: прикмети про капці, які є хорошим чи поганим знаком

Чому не можна вітатися на похороні: пояснюємо поширений забобон