Одним з важливих свят у житті кожної людини є День народження, а підготовка до неї вимагає чималих витрат.
"Апостроф Лайф" розповідає про те, як скласти святкове меню.
Читайте також: Як правильно фарбувати яйця вдома: великодні поради
Стандартне меню включає м'ясні та рибні страви, гарніри (картопля, рис, макарони), салати, закуски, десерти. До закусок часто відносяться бутерброди, оливки, маслини, мариновані або свіжі огірки та помідори, сирні та м'ясні нарізки (шинка, ковбаса, сало), а до десертів — торти, морозиво та цукерки.
Також у меню включаються напої. Це можуть бути алкогольні (вина, горілка, лікери, коньяки, віскі, ром) та безалкогольні (соки, морси, компоти, узвари, мінеральні води, чай, кава).
Але й це не все, оскільки важливо враховувати наступні моменти:
- Варто поєднувати гарячі та холодні, солоні та солодкі страви, щоб всі гості могли знайти варіанти, які відповідатимуть їх смаковим смакам;
- Бажано красиво презентувати всі страви, щоб збільшити їхню візуальну привабливість. Для цього потрібно використовувати святковий сервіз та різний декор для сервірування столу – серветки, свічки та інші елементи.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно вітатися на Великдень.
- Вас також може зацікавити:
Ароматна м’ята, Сонце "з вухами" і зеленкуватий Місяць: цікаві прикмети про погоду у травні
Зверніть увагу, щоб потім не шкодувати: ці знахідки біля порогу можуть принести біду
Майже всі помиляються: прикмети з вивертанням речей перед пранням