RU  UA

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Life

Яскрава головоломка: чи зможете знайти курча за 5 секунд

Головоломки з пошуку предметів будуть не лише цікавим та веселим заняттям, а й матимуть практичну користь, зокрема допоможуть підвищити рівень концентрації уваги. Спробуйте на практиці – перевірте, чи зможете ви знайти на картинці курча, витративши лише 5 секунд.

Цю головоломку опублікувало The Sun.

Читайте також: Побачити зможуть не всі: важка загадка для перевірки уважності

Для охочих пропонується розглянути милу великодню картинку, на якій зображено десяток яскравих крашанок. Проте поміж усіх об’єктів варто знайти лише одне курча, при цьому витративши на пошуки лише 5 секунд.

Тож ставте таймер та починайте розглядати малюнок.

Фото: The Sun

Відомо, що головоломки з пошуку об'єкта пропонують чимало корисних переваг для розумової та емоційної складової. Зокрема подібні завдання з пошуку певних об'єктів серед безлічі інших тренує здатність концентруватися на деталях та підтримувати увагу на високому рівні протягом тривалого часу.

Крім того, пошук об'єктів сприяє розвитку візуального сприйняття та вдосконалює навички розрізнення кольорів, форм, розмірів та інших візуальних характеристик.

Також розв’язання подібних задач вимагає ретельного запам'ятовування різних об'єктів, форм, кольорів та розташування на картинці, що допомагає тренувати короткочасну і довготривалу пам'ять.

Для тих, хто не встиг впоратись із завданням або так і не зміг відшукати поміж яєць курчатко, пропонується відповідь. Виявляється, курча було практично перед очима.

Фото: The Sun

Нагадаємо, раніше ми розповідали про тест на IQ, що зламає голову будь-кому.

  • Вас також може зацікавити:

Змусить понервувати: цю головоломку треба вирішити за 10 секунд

Помада розповість про вашу особистість: цікавий психологічний тест

Побачать яблуко лише обрані: дуже складна головоломка на уважність