RU  UA

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Life

Її допускають майже всі: помилка, яка "вбиває" рослини

Всі ми знаємо, що все живе на Землі не може жити без сонця і кімнатні рослини не виняток. Вони люблять тепло та сонце, проте в деяких випадках надмірне сонячне світло може нашкодити кімнатним рослинам.

Про це повідомляє експертка Кетрін Еллісон.

Читайте також: Що треба висадити на городі у травні: перелік рослин

Рослини, які не можна тримати на підвіконні

Сансев'єрії

Обов’язково треба прибрати від світла рослину-змію Сансев’єрію. Їй набагато краще в місцях зі слабкою освітлюваністю. Її довге листя потребує мало світла.

Мирні лілії

Мирні лілії теж не люблять багато світла. Ця рослина є окрасою багатьох осель. Ці квіти гарно впливають на якість повітря в приміщенні, фільтруючи шкідливі токсини. Експертка зазначає, що поставити лілії можна у ванній кімнаті або на кухні.

Бамбукові

Бамбукові рослини треба прибрати з вікон та прямого сонячного світла, бо цим рослинам комфортно при слабкому освітленні. Такі вазони не потребують багато догляду та уваги.

Філодендрон

Ще одна рослина, яка любить слабке або помірне освітлення – це філодендрон серцеподібний. Доглядати за ним – суцільне задоволення. Гарне місце для них – полиці в кімнатах.

Ми думаємо, що ставити рослини ближче до вікна – корисно. Але кожна квітка має різні потреби, тому краще прибрати вазони від вікон, щоб не нашкодити їм.

Раніше "Апостроф Лайф" розповідав, чому квіти полуниці починають чорніти і як цього уникнути.

  • Вас може зацікавити:

Весняні заморозки: як захистити від них рослини та дерева

Чим слід підживити перець під час посадки і як зібрати "гігантський" врожай

Як і чим підживити картоплю: врожай буде втричі більшим