RU  UA

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Life

Новини

17 червня

16 червня

15 червня

Всі новини

Пікантний секрет розкрито: для чого на жіночих трусиках бантик

Українцям розкрили пікантний секрет та пояснили, яку функцію виконує бантик на жіночій спідній білизні.

"Апостроф Лайф" пояснює пікантний секрет.

Бантик на жіночих трусиках виконує не лише декорактивну, але й практичну функцію. Насправді його почали пришивати до жіночої спідньої білизки, аби легко було встановити лицьову сторону трусиків.

Читайте також: Багато хто тримає їх у квартирі: список рослин, які небезпечно ставити у дитячій кімнаті

Питання щодо функцій бантика на трусиках підняли на популярній платформі Reddit. Одна з користувачок зазначила, що їй завжди було цікаво дізнатися, для чого потрібен бантик, який багато хто просто ігнорує. Жінка зазначила, що вважала цей атрибут безглуздим та з часом почала ігнорувати його наявність.

У коментарях інша користувачка припустила, що колись бантик на трусиках був частиною стрічки, якою підперезалася білизна, адже резинок на ній не було.

"Маленький бантик – це те місце, де раніше зав'язувалася ця стрічка, і, звичайно ж, воно розташовувалося попереду – тому, що це найпростіше місце, щоб зробити щось подібне", - зазначила жінка, відповідаючи на запитання іншої користувачки.

Скоріш за все, бантик успішно "еволюціонував" та залишився на сучасній спідній білизні, хоча сучасні трусики вже передбачають наявність резинок. Саме тому можна зробити висновок, що бантик - звичайний елемент декору та "своєрідний пережиток", який сигналізує про лицьову сторону спідньої білизни.

Раніше ми розповідали, які є секрети використання йоду у побуті.

Вас може зацікавити:

У вас будуть гроші і щастя: де вдома краще класти лавровий лист

Коли можна і не можна віддавати борги: три правила грошового успіху

Економимо гроші: лайфхак, як збільшити об’єм засобу для миття посуду