RU  UA

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Life

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Щоб завагітніти, треба посидіти на стільці майбутньої мами: пояснюємо популярну прикмету

Декому вдається завагітніти одразу, для когось це взагалі виявляється сюрпризом, а ще дехто намагається отримати довгоочікуване щастя роками. У народі існує прикмета - якщо посидіти на стільці майбутньої мами, то й сама невдовзі такою станеш.

З чим вона пов'язана розповідає "Апостроф лайф".

Варто зазначити, що багато хто розуміє, що прикмети на забобони не зрівняються з досягненнями сучасної медицини, однак продовжують вірити в це, сподіваючись на чудо. Й дійсно, існує чимало випадків, коли, зокрема й за допомогою віри, люди отримували бажане.

Читайте також: Приснилася вагітність: про що попереджає такий сон

Так, деякі жінки вірять – якщо посидіти на стільці майбутньої мами, то й сама невдовзі завагітнієш. Ця прикмета пов'язана з народними віруваннями та переказами. Вважається, що вагітні жінки мають особливу позитивну енергетику, яка сприяє зачаттю і виношуванню дитини. Тож, коли вагітна жінка сидить на стільці або дивані, вона "наповнює" його цією енергетикою. Якщо інша жінка швидко сяде на це місце, вона може перейняти цю енергетику, що підсвідомо налаштує її репродуктивну систему на зачаття. Ця прикмета є частиною стародавніх вірувань, які відображають прагнення людей знайти способи посприяти бажаному зачаттю.

Раніше ми писали, до чого насправді сниться весілля.

  • Вас може зацікавити:

Чи можна відмовитися від хрещення дитини: в ПЦУ дали пояснення

Як зрозуміти, що ви готові до нового життя: пояснюємо прикмети

Що робити, коли дитина в депресії: про це мають знати всі батьки