RU  UA

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Life

Новини

1 липня

20 червня

Всі новини

Коли змінити зачіску у червні: найсприятливіші дні місячного календаря

З настанням літа багатьом захочеться оновити імідж та змінити зачіску. Однак не всі дні підходять для таких кардинальних змін.

Про те, коли найбільш вдалі дні для зміни зачіски, розповідає "Апостроф Лайф".

Читайте також: Віщують і хороші, і погані події: топ-7 найпопулярніших жіночих прикмет

Коли потрібно стригти волосся у червні 2024 року

Як правило, для фарбування або стрижки орієнтуються на місячний календар. Річ у тім, що фаза Місяця і знак Зодіаку, в якому перебуває супутник, можуть по-різному впливати на здоров'я і властивості, швидкість росту волосся.

Клієнтка у перукаряФото: depositphotos

Найбільш вдалими для нової зачіски вважаються такі дати:

4 червня

Оновлення зачіски у цей день здатне підвищити самооцінку і принести позитивні емоції, оздоровити волосся, наповнити енергією і прискорити ріст. Також будуть корисні різноманітні оздоровчі процедури та масаж голови. Підходить день для догляду за бровами у жінок, а в чоловіків - за бородою.

8 червня

Чудовий час для фарбування, навіть найскладнішого. Йдеться про освітлення, мелірування чи приховування сивини. У цей день хімічні процедури і вплив теплом будуть шкодити менше.

10-12 червня

За місячним календарем, саме ці дати вважаються найкращими для зміни зачіски, адже Місяць буде перебувати в знаку Лева. Його вважають найкращим для різних процедур із волоссям.

13 червня

Також позитивний вплив має знак Діви. Волосся стане густим і слухняним. У зв'язку з цим рекомендують робити завивки чи навпаки випрямляти кучері. Стрижка довго зберігатиме форму. Для фарбування краще обрати натуральні засоби (хна і басма).

15 червня

Для кардинальних змін день не підходить, а ось для невеликої стрижки чи фарбування в близький до рідного кольору - цілком. Також можна підстригати ослаблені кінчики.

17 червня

Для стрижки слабкого, тонкого, тьмяного волосся - дата ідеальна. Після цього волосся бути мати значно кращий вигляд. Буде чудовим процес фарбування. Хімічну завивку краще не робити.

22 червня

У цей день варто планувати будь-які процедури, оскільки вплив знака Козоріг на волосся буде вкрай позитивний. Гарна дата для експериментів і незвичних технік. Новий колір матиме соковитий вигляд.

Також вдалі дні для стрижки в червні - у всі понеділки. Водночас, у перукарню не рекомендують ходити по п'ятницях, адже результат може бути непередбачуваним.

Раніше ми писали, які речі у квартирі завчасно роблять людину старішою.

  • Вас також може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку