RU  UA

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Life

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Віщують і хороші, і погані події: топ-7 найпопулярніших жіночих прикмет

Навіть найзатятіші скептики інколи стикаються з несприятливими подіями у своєму житті, коли немовби хтось наврочив. При цьому, існують й хороші прикмети - на них надіються, коли, зокрема, хочуть завагітніти.

Про найрозповсюдженіші прикмети, що віщують хороші й погані події в житті розповідає "Апостроф лайф".

Розбите дзеркало

Згідно з одним із вірувань, розбите дзеркало може призвести до семи років нещасть у житті того, кому воно належить. Існує й протилежне вірування, згідно з яким розбите дзеркало може бути початком нового життя та розв'язання старих проблем.

Ложка під подушкою

Існує повір'я, що якщо дівчина засне, поклавши ложку під подушку, їй насниться майбутній коханий. Це магічне дійство, яке зберігає своє коріння у давніх традиціях та звичаях. Ложка в цьому випадку виступає як символ родинного затишку і взаєморозуміння.

Читайте також: Що означає, коли свербить ліва долоня: пояснюємо популярну прикмету

Носіння каблучки на вказівному пальці

У деяких культурах існує повір'я, що носіння каблучки на вказівному пальці приносить успіх і щастя в особистому житті. Вказівний палець символізує силу волі, лідерські якості та амбіції. Тому кільце на цьому пальці може підсилити ці риси, допомагаючи залучати позитивні зміни та сприятливі можливості.

Втрата каблучки з лівої руки

Згідно з забобонами, якщо у жінки спадає каблучка з лівої руки, це може віщувати недовгу вимушену розлуку з коханою людиною. Ліва рука, пов'язана з серцем і емоціями, символізує особисті стосунки та почуття. Втрата каблучки може бути сприйнята як знак тимчасових труднощів або випробувань у відносинах.

Кішка, що перейшла дорогу

Цю забобону пов'язують з подіями, що можуть віщувати можливі зміни у житті. В деяких культурах вважається, що це приносить невдачу, особливо якщо кішка чорна. Однак, не всі зміни, пов'язані з таким знаком, обов'язково негативні. Наприклад, у деяких традиціях вважається, що кішка, яка перетинає шлях, може попереджати про необхідність бути обережним або більш уважним до подій, що відбуваються навколо.

Раніше ми писали, які речі у квартирі завчасно роблять людину старішою.

  • Вас може зацікавити:

До чого призводить розбита чашка: прикмети і забобони

Як зрозуміти, що скоро можна розбагатіти: головні прикмети

Попередження про нещастя: які існують прикмети про ремонт і поломки в будинку