RU  UA

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Life

Путін опиниться в ізоляції: мольфар Данило розповів, що чекає на Росію

Росія програє у повномасштабній війні проти України, а режим Володимира Путіна розвалиться через зраду найближчих союзників.

Відповідний прогноз озвучив карпатський мольфар Данило.

Мольфар вважає, що на Україну ще чекає багато випробувань, однак вже зараз можна побачити, що режим Володимира Путіна приречений.

Читайте також: Почнеться нова ера: віщий мудрець розповів, чим і коли закінчиться війна

У пророцтві йдеться про те, що "багато ще крові буде пролито", але це все призведе до перемоги у повномасштабній війні. Ба більше, як стверджує мольфар, поразка росіян вже не за горами, а режим Володимира Путіна розвалиться через зраду своїх найближчих союзників.

"Росія розпадеться на кілька держав. Режим впаде через політичні труднощі і скандали. Народ більше не зможе терпіти тиранію. Путін опиниться в ізоляції. Його зрадять його найближчі союзники. Туреччина допоможе у звільненні Криму. Що стане символом відновлення справедливості. Ми зможемо знову підняти український прапор над Кримом", - йдеться у пророцтві.

Мольфар впевнений, що Сили оборони знищать Кримський міст, через що росіяни не встигнуть виїхати з окупованого Криму та опиняться у пастці. Звільнення Донбасу, як стверджує Данило, відбудеться завдяки мирним переговорам. Союзники України тиснутимуть на Росію та змусять Кремль відмовитися від захоплених регіонів.

У пророцтві також йдеться про те, що ЗС РФ спробують здійснити нове сухопутне вторгнення з території Білорусі, але ЗСУ знищать усі ворожі плани.

"На Київ чекають важкі випробування з водою – дефіцит води, але ЗСУ врятують ситуацію", - резюмував мольфар у своєму пророцтві.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом

Раніше ми публікували пророцтво старця Саватія про війну в Україні.

Вас може зацікавити:

Свобода настане в один момент: ченці Афону озвучили пророцтво для України

Росія стане "нефункціональною державою": нове пророцтво мольфарки про закінчення війни

Встане з попелу, немов Фенікс: що казав пророк Зосима про Україну