RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Україна не залишиться наодинці з ворогом: старець Ігнатій розповів, що зупинить війну

Повномасштабна війна в Україні може завершитися у випадку глобальної катастрофи.

Пророцтво старця Ігнатія оприлюднив Youtube-канал "Український молитовник".

У пророцтві йдеться про те, що повномасштабні бойові дії в Україні й надалі триватимуть, а ЗСУ ефективно стримуватимуть навалу окупантів. Разом з тим, як попереджає старець Ігнатій, українцям слід чекати на загострення на передовій, оскільки фронт може незабаром розширитися.

Читайте також: Почнеться нова ера: віщий мудрець розповів, чим і коли закінчиться війна

Окрім вже звичних масованих обстрілів та наступальних операцій, росіяни можуть сконцентрувати свої зусилля на вчиненні диверсій та терактів. Однак, як запевняє Ігнатій, Україна не залишиться наодинці з ворогом, оскільки США не планують відмовлятися надавати Києву фінансову та військову допомогу.

У пророцтві також йдеться про те, що українці "не зламаються" й знайдуть в собі нові сили для стримування просування ворога на фронті.

"Літо 2024 року принесе нові випробування - російські терористи спробують здійснити нові атаки, намагаючись посіяти хаос і паніку. Але Господь дарує захист тим, хто вірить", - йдеться у пророцтві.

Старець Ігнатій не виключає, що на політичних діячів, які підтримують дії Кремля, намагатимуться здійснити замахи. Це стосується здебільшого європейських лідерів, які намагаються схилити Україну до мирних переговорів з агресором. Спроби замаху, ймовірно, спровокують зміни у політиці цих країн, через що позиції Кремля на світовій арені послабнуть.

Також Ігнатій передбачив глобальні катастрофи, які можуть призвести до завершення повномашстабної війни в Україні. У цьому контексті йдеться про цунамі, через яке постраждають Китай, Японія, Австралія та же низка південно-східних азійських країн. У пророцтві чітко вказано, що глобальна катастрофа відверне увагу від війни в Україні та сприятиме припиненню вогню.

Підсумовуючи Ігнатій передбачив, що повномасштабна війна завершиться за каденції Володимира Зеленського, після чого наша країна порине у період відновлення.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом

Раніше "Апостроф Лайф" публікував пророцтво старця Саватія про війну в Україні.

Вас може зацікавити:

Свобода настане в один момент: ченці Афону озвучили пророцтво для України

Росія стане "нефункціональною державою": нове пророцтво мольфарки про закінчення війни

Встане з попелу, немов Фенікс: що казав пророк Зосима про Україну