RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Відразу чотири планети у Близнюках: астропрогноз на новий тиждень

Цього тижня має розпочатись динамічний та непередбачуваний період, адже одразу чотири планети - Меркурій, Марс, Венера та Юпітер - перебуватимуть у знаку Близнюків, що готує представникам зодіаків перспективи, удачу та нові відкриття.

Астропрогноз на новий тиждень опублікували на Facebook-сторінці "Сезони Душі".

Читайте також: Сприятливі і несприятливі дні у червні за місячним календарем: запам’ятайте ці дні

Зауважується, що це буде зірковий час, що сповниться шансами для кожного. Цього тижня прогнозують, що цілих чотири планети перебуватимуть в Близнюках - це Сонце, Меркурій Венера та Юпітер: "Доба Гекати у Близнюках. І всі важливі аспекти виникають тільки між та від Планет, які знаходяться саме у Близнюках".

Представникам всіх знаків Зодіаку радять прислухатися до власного розуму та аналізувати інформацію.

Стосовно порад для кожного з днів першого літнього тижня, то зодіакам радять наступне:

Понеділок, 3 червня

В цей час Меркурій переходить у Близнюки і з'єднується з Юпітером. В цей час варто описати власні цілі та бажання. Крім цього це вдалий час для того, щоб успішно реалізувати будь-які комерційні ідеї.

Вівторок, 4 червня

В цей період Сонце у Близнюках з'єднується з Венерою, що робить день вдалим для комерційних операцій – якщо ви планували щось купити чи продати, то варто встигнути зробити це сьогодні. Для зодіаків із "грошовим" проєктом радять розповісти про нього у соцмережах.

Середа, 5 червня

Місяць входитиме у знак Близнюків, тому віщують, що 2 дні у Близнюках буде 5 космічних тіл із сильною енергією.

Астрологи передбачають, що день сприятиме розширенню поля корисних контактів – тому варто відкритись соціуму та трохи більше поспілкуватись. Натомість тим людям, що вам неприємні, відповідати не варто, щоб не витрачати власну енергію.

Четвер, 6 червня

Астрологи називають цей день добою Гекати у Близнюках, що "...створює класні точні аспекти з двома кармічними вузлами (минулого та майбутнього)".

Вважається, що кожна зустріч чи прочитане вами у цей день матиме глибокий сенс. Тому радять прислухатись до того, що вам "шепоче" доля. Адже ці космічні знаки покажуть, чи ви тримаєтесь бажаного шляху, чи наразі маєте перепони на ньому.

П'ятниця, 7 червня

У цей день Місяць виходитиме з Близнюків і створюватиме позитивний аспект з Марсом у Овні.

Тож п’ятниця стане вдалим моментом, щоб зробити те, що ви так давно хотіли: "Бо саме в цей день ініціюються нові дії, які стануть вашим ресурсом на Півдні".

Будь-який новий досвід у цей день матиме свій вплив на ваш потенційний рух.

Субота, 8 червня

Юпітер у Близнюках створюватиме з ретро-Плутоном аспект "вдачі", що стане вдалим моментом, щоб виправити свої помилки минулого, якщо вони й досі турбують. В цей день астрологи радять:

  • вибачитись;
  • спробувати знову у справі, де ви зазнали невдачі;
  • переробити чи зробити краще те, що не вдалось;
  • дати собі ще один шанс у справі, де мали провал.

Неділя, 9 червня

Цей час символізує з'єднання Сонця, Венери та Меркурія у Близнюках. Тож, як зауважують астрологи, день буде сприятливим для кожного. Саме сьогодні може прийти класна та перспективна ідея стосовно вашої подальшої діяльності, можливо – ви надихнетесь на створення власного бізнесу чи проєкту у компанії. Не бійтеся обмінюватись думками з колегами та знайомими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на небі зійде Великий парад планет.

  • Вас також може зацікавити:

Вони маяки для нас: три знаки Зодіаку з найчистішими серцями

Станеться поворот в кар’єрі: сім знаків зодіаку змінять свою професію

Видадуть "тихого" агресора: 5 ознак прихованих ревнощів