RU  UA

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Перемога буде важкою і нешвидкою: старець Геронтій назвав терміни вирішальних битв

Повномасштабна війна в Україні завершиться підписанням мирної угоди на умовах Києва.

Пророцтво старця Геронтія оприлюднив "Український молитовник".

Старець не має сумнівів з приводу того, що російських окупантів покарають за повномасштабне вторгнення, окупацію українських територій та вбивство цивільних.

Читайте також: Почнеться нова ера: віщий мудрець розповів, чим і коли закінчиться війна

У пророцтві Геронтія йдеться про те, що саме божа справедливість наздожене Кремль, через що російське військово-політичне керівництво відповідатиме за свої злочини. Старець побачив кінець повномасштабної війни, однак попередив, що цей процес буде досить тривалим та вимагатиме від Києва багато зусиль.

Ракетні та авіаційні обстріли українських міст припиняться у той момент, коли наша нація здобуде вирішальну перемогу на передовій та дипломатичній арені. Це буде саме той момент, як стверджує старець Геронтій, коли Кремль зрозуміє, що його дії вже не матимуть жодного ефекту.

У пророцтві також йдеться про те, що восени та навесні Сили оборони України здобудуть великі перемоги, які матимуть колосальний вплив на ситуацію на фронті. Вирішальні битви на передовій відбудуться у різні пори року, тому старець не став уточнювати конкретні терміни.

Майбутня зима, на думку Геронтія, підготує для українці нові виклики. Однак Сили оборони також отримають нові можливості для укріплення своїх позицій на полі бою. У пророцтві старець також побачив важку роботу Києва на дипломатичній арені. Саме підписання мирних угод принесуть стабільність. Ба більше, за словами Геронтія, Москва та Київ підпишуть мирну угоду саме на умовах українців, оскільки Кремль побачить силу та єдність нашого народу.

"Ці переговори будуть важкими, але принесуть довгочікуваний мир", - йдеться у пророцтві.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом

Раніше "Апостроф Лайф" публікував пророцтво старця Саватія про війну в Україні.

Вас може зацікавити:

Свобода настане в один момент: ченці Афону озвучили пророцтво для України

Росія стане "нефункціональною державою": нове пророцтво мольфарки про закінчення війни

Встане з попелу, немов Фенікс: що казав пророк Зосима про Україну