RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Life

Знайдіть рибу серед восьминогів: головоломка для найуважніших

Ця головоломка для тих, хто готовий приділити час на пошуки маленької рибки серед десятка восьминогів – жодних часових обмежень, лише деталізована картинка та ваше вміння концентруватися.

Головоломку опублікували на сайті The Dudolf.

Читайте також: Розрив мозку: знайдіть на картинці зайве за 11 секунд

На цій картинці відомого ілюстратора Гергея Дудаша зображено декілька десятків фіолетових восьминогів, які, розмістившись на золотому піску охороняють ящик із дорогоцінними монетами. Проте поміж цими фіолетовими "охоронцями" приховалася маленька рибка. Саме її і потрібно знайти – для пошуку вам не обмежують час, проте якщо ви хочете перевірити не лише свою уважність, а й вміння зосереджуватись та аналізувати деталі швидко, то можете самостійно для себе визначити часові рамки.

Фото: The Dudolf

Основна складність цієї головоломки полягає у великій концентрації дрібних деталей – адже восьминогів на картинці дійсно досить багато. Крім того, маленька рибка на їхньому тлі може здатись геть непомітною, з огляду на те, що вона також буде фіолетовою.

Проте подібні картинки, залежно від рівня складності, дозволяють проаналізувати власні навички зорового сприйняття інформації та швидкого аналізу отриманих даних, розвиває навички візуального поверхового сканування, адже пошук певного об'єкта на зображенні змушує мозок сканувати інформацію з усього зображення та виокремлювати конкретний об’єкт.

Проте не варто перейматись, якщо вам все ж не вдалося знайти маленьку рибку – адже The Dudolf пропонує відповідь. Ось де вона приховалася!

Фото: The Dudolf

Раніше "Апостроф Лайф" розповідав про іншу, не менш цікаву та підступну ілюзію на 7 секунд.

  • Вас також може зацікавити:

У вас є 60 секунд, щоб знайти змію серед кавунів: цікава головоломка для "яструбиного зору"

Бачите кульбабу – знайдіть конюшину: оптичні ілюзія з підступом

Хитра і підступна ілюзія на IQ: як знайти за 8 секунд орла серед каменів