RU  UA

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Life

Новини

18 червня

17 червня

Всі новини

Принесуть багатство і славу: три породи котів

Українцям нагадали народні забобони та пояснили, які породи котів можуть принести багатство та славу.

"Апостроф Лайф" розповідає, яких котів варто заводити вдома.

В деяких світових культурах існували спеціальні культи кішок. До тварин ставилися з особливою повагою та навіть вважали священними. Езотерики, аналізуючи відношення мешканців Стародавнього Єгипту до кішок, вважають, що подібне ставлення до тварин було цілком виправданим.

Читайте також: Як позбутися поту, якщо не можете прати: ефективний лайфхак

Мешканці Стародавнього Єгипту, наприклад, вважали, що кішки здатні притягувати в будинок удачу та багатство. Станом на сьогодні відомо про щонайменше три породи котів, які, згідно з повір'ями, притягують гроші.

Сіамські кішки

Забарвлення цих котів також вважають божественним. Повір'я свідчать про те, що представники цієї породи приведуть свого власника до процвітання та фінансового благополуччя.

Корат

Представники цієї породи наповнять ваш будинок гармонією та любов’ю. Таких котів дарували молодятам, оскільки вірили, що тварина гарантує міцний союз. Ба більше, ці коти також вважаються талісманом на вдачу.

Тайські кішки

Представники цієї породи зможуть ужитися не з кожним господарем. Їх виховувати має сильна та впевнена у собі людина. Лише у цьому випадку можна повністю використовувати "сильні якості" кішки, яка допоможе господару досягти найкращого успіху.

Раніше ми розповідали, чим ще можна відкрити консерву.

Вас може зацікавити:

Можливі зради і проблеми з фінансами: прикмети про сон на суботу

У вас вийде великий врожай: як правильно збирати малину

Як відігнати ос від домівки: ефективні способи