RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Life

Чи можна спати на двох подушках: яке значення народних прикмет

Існує низка забобон з приводу нічного сну одразу на двох подушках. За деякими з них, кількість таких предметів на ліжку може негативно впливати на життя, відносини та долю.

Про це розповідає "Апостроф Лайф".

Читайте також: Можливі зради і проблеми з фінансами: прикмети про сон на суботу

Забобони про дві подушки

Здавна подушки на ліжку були одним з важливих предметів народних прикмет та повір'їв. Саме зважали на кількість подушок, на яких відпочиває людина. Від цього залежить подальше життя, відносини та доля.

Відповідно до прикмет, спати необхідно виключно на одній подушці і категорично заборонено спати на ній всім.

За народними прикметами, сон на двох подушках може спровокувати негативні наслідки. Так, самотня людина з двома подушками в ліжку ніколи не знайде собі другу половинку, адже це дає сигнал Всесвіту про відсутність потреби у партнері.

Щодо дітей, то в разі відпочинку на двох подушках, характер їх буде слабкий, будуть невпевнені в собі і матимуть труднощі з ухваленням рішень.

Водночас, людина похилого віку, яка спить на двох подушках, за прикметами, може впасти в депресію від можливого розчарування у своєму житті. Друга подушка може нагадувати про самотність.

Користь подушок для здоров'я

За рекомендаціями лікарів, для однієї людини потрібна тільки одна подушка під голову. Якщо покласти дві, то це може призвести до перенапруження м'язів шиї і викликати біль у голові. У підсумку це може негативно вплинути на якість сну та самопочуття.

Проте іноді другу подушку використовують з метою підтримки хребта. Додаткова подушка під шию збереже природний вигин хребта під час сну.

Водночас, дві подушки можуть покращити дихання у випадку наявності хропіння. Вона підніме голову і покращить прохідність дихальних шляхів.

Також друга подушка може зменшити біль у спині. Так, у разі наявності болю, додаткова подушка під коліна розслабить м'язи і зменшить навантаження на хребет.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що означає, коли сниться взуття.

  • Вас також може зацікавити:

Віщують про романтичні стосунки: пояснюємо сни й прикмети

Приснився сніг посеред літа: що означає дивний сон

Досі сняться сни про іспити в школі? Пояснюємо прихований зміст