RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Life

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Приснився сніг посеред літа: що означає дивний сон

Сни часто можуть натякати нам про наші підсвідомі переживання чи турботи. Проте інколи досить важко вгадати, до чого саме наснилося те чи інше сновидіння, наприклад, сон про сніг, зокрема посеред літа.

Про те, що означають сни про сніг та на що вони можуть натякати, розповідає "Апостроф Лайф".

Читайте також: Віщують біду? До чого сняться сни про смерть близьких

Сон про сніг наснився жінці

Якщо жінці наснилося, що вона їде в санях по снігу, це може означати, що їй доведеться активно захищати свого коханого:

  • якщо у сні ви гралися в сніжки, це може передвіщати суперечки з родиною;
  • загубитись у снігах віщує непростий період у житті;
  • якщо сніг наснився дівчині, це може свідчити про майбутнє розставання з коханим, можливо через її ревнощі. Сон може попереджати про потенційну зраду з боку партнера.

Сновидіння про сніг також залежить від сезону, який вам сниться:

  • Сновидіння про сніг влітку символізують неспокійне життя, яке поки що неможливо через незалежні зовнішні чинники.
  • Сон про сніг, що покриває дерева восени, означає період спокою та процвітання. Стосунки з партнером будуть гармонійними, проте, можливо, занадто формальними, парі слід демонструвати більше ніжності та уваги.
  • Якщо сниться зима навесні, це може означати, що радісна подія внесе стрес, непотрібні підозри можуть охолодити романтичні почуття.

Сніг сниться чоловікові

Якщо чоловікові наснилася зима, це може відображати його незадоволення особистим життям – одруженим такий сон може сигналізувати про відсторонення від дружини.

Молодому чоловікові сон про сніг може бути попередженням про необхідність ретельного обмірковування шлюбу – існує ризик, що майбутня дружина буде часто сваритись.

Фото: istockphoto

Сонник Ванги

Згідно з сонником Ванги, сни про сніг часто закликають до переосмислення та початку життя з нового листа. Якщо вам сниться, що ви стоїте на снігу, це може означати, що прийшов час звернутися до віри та очистити свою совість.

Якщо ж ви боретеся з заметами, на вас чекають серйозні випробування. Ліплення сніговика може символізувати прикрашання реальності, що може призвести до конфліктів з близькими. Брудний чи пухкий сніг у сні віщує зраду від тієї людини, якій ви довіряли. Якщо вам сниться, що ви йдете по чистому білому снігу, це може символізувати ваш майбутній успіх, особливо якщо під час сну йде снігопад.

Фото: istockphoto

Сонник Міллера

За сонником Міллера, сни про сніг не віщують неприємності в житті, але вони можуть скоро з’явитись:

  • якщо ви бачите бурю в сні – це може означати, що ваші очікування не збудуться і ви відчуєте смуток;
  • їсти сніг – до руйнування ілюзій;
  • брудний сніг - до подолання гордощів;
  • сніг тане - зможете перетворити власний страх на радість;
  • сніг, що падає за вікном, може віщати сварку з коханою людиною, тоді як сніговий пейзаж, освітлений сонцем, обіцяє успіх та досягнення.

Сонник Фрейда

Якщо вам сниться снігопад у період, коли ви плануєте завести дитину, це хороший знак, що ваші плани здійсняться, особливо якщо у сні жінка пробирається крізь сильний снігопад. Якщо ж чоловік бачить сон про сніг, це може означати, що йому не вистачає інтимної близькості в стосунках.

Сонник Лоффа

Сон про чистий білий сніг улітку може символізувати важку роботу. Якщо ж у сні багато білого снігу влітку, слід розцінювати це як позитивний знак, що скоро ви будете жити в комфорті та достатку.

Сонник Нострадамуса

Сни про сніг часто віщують труднощі. Якщо вам сниться, що ви йдете по снігу наодинці, це може вказувати на потенційні проблеми в сімейних стосунках. Якщо у сні ви прибирали сніг, оцініть свої останні важливі рішення, ймовірно, вони були прийняті поспіхом та необдумано. Сніговик уві сні – натяк керуватися розумом та раціонально оцінювати ситуації, не піддаючись емоціям.

Фото: istockphoto

Езотеричний сонник

Відповідно до цього сонника, сни про сніг натякають, що людина може потрапити в лікарню. Якщо уві сні є інші люди, то чиясь хвороба торкнеться вас опосередковано. Сірий та брудний сніг тане – зможете одужати від захворювань, а от будувати чи ліпити зі снігу сніжки – можуть натякати на легеневі захворювання чи застуду. Варто ретельно попіклуватись про власне здоров’я.

Нагадаємо, раніше ми розвіяли міфи про дитячий сон.

  • Вас також може зацікавити:

Лити сльози чи радіти: до чого сняться дощ і негода

Досі сняться сни про іспити в школі? Пояснюємо прихований зміст

Приснилися злодії в квартирі: що може означати сон