RU  UA

Субота, 26 квітня
  • НБУ:USD 41.30
  • НБУ:EUR 46.80
НБУ:USD  41.30
Life

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

21 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

11 квітня

10 квітня

9 квітня

Всі новини

Припиніть виливати воду після варіння яєць – є геніальний спосіб її використати

Вода, що залишається після варіння яєць, насичена мінералами і має значно більше користі, ніж здається на перший погляд. Замість того щоб просто зливати її в раковину, ви можете знайти їй несподівано корисне застосування.

Про це пише сайт корисних порад Tips and Tricks.

Вода, в якій варилися яйця – справжній мінеральний скарб для ваших рослин. Під час кип’ятіння яєчна шкаралупа насичує воду кальцієм, перетворюючи її на природне добриво. Жодної хімії – лише екологічно чистий спосіб підживити ваш сад або кімнатні квіти.

Кальцій із шкаралупи допомагає збалансувати рівень кислотності ґрунту, покращуючи засвоєння поживних речовин рослинами. Особливо корисним він буде для томатів, перцю та інших культур, що люблять кальцій. Усе, що вам потрібно – дати воді охолонути і полити нею свої рослини.

Експерти кажуть, що вода, що залишається після варіння яєць, – справжній еліксир для рослин. Вона активізує їхній метаболізм, сприяє цвітінню та росту. Листя набуває здорового блиску, а стебла зміцнюються, перестаючи сохнути й жовтіти. Таке натуральне підживлення не просто перевершує магазинні добрива – воно значно краще засвоюється кореневою системою, даруючи рослинам нове життя.

Раніше назвали найбільш ефективні способи вивести пирій з городу.