RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Life

Новини

11 вересня

16 серпня

6 серпня

5 серпня

1 серпня

30 липня

29 липня

26 липня

1 липня

20 червня

Всі новини

Повернення додому: езотерики пояснили, чому саме це погана прикмета

У світі існує велика кількість прикмет, проте однією з найпопулярніших, котра й досі часто визначає вчинки та рішення людей, є прикмета про повернення додому.

Езотерики пояснили, чому повернення додому вважається поганою прикметою.

Читайте також: Остання сигарета у пачці: які є забобони у курців

Вважається, що повертатись додому одразу після того, як вийти за поріг, може призвести до невдачі, наприклад, до невдалого дня чи скасування зустрічі.

За словами езотериків, коли людина виходить з дому, її веде вперед позитивний потік енергії, який сприяє починанням. Однак, обернувшись назад і зробивши кроки до дому, створюється ризик того, що це може змінити енергію з позитивної на негативну. А це може призвести до неприємностей і скасування планів.

Як нейтралізувати дію прикмети

Для нейтралізації можливих негативних наслідків і повернення на шлях удачі, існує специфічний ритуал. Езотерики розповідають про методи його проведення: рекомендується стати в бік виходу та подивитися на своє відображення в дзеркало. Вважається, що ця дія здатна змінити напрямок енергетики, відновлюючи гармонію та відкриваючи двері для позитивного дня.

Доповненням до цього є віра в те, що під час такого ритуалу важливо тримати в думках позитивні наміри та уявляти себе успішним і щасливим. Це має зміцнити вплив позитивної енергії та забезпечити її підтримку на вашому шляху.

Нагадаємо, раніше ми пояснювали, чому не можна дарувати ножі.

  • Вас також може зацікавити:

Чи буде решта весни теплою: прикмети до кінця березня

"Магічна" річ: чому не треба розчісуватися чужим гребінцем

До штрафів, аварії та крадіжки: які забобони є у водіїв