RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Life

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Магічна" річ: чому не треба розчісуватися чужим гребінцем

Людське волосся вважається дуже потужним провідником енергії й часто застосовується у магічних ритуалах.

Про це пише "Апостроф Лайф".

Читайте: Чому не можна дарувати ножі – пояснюємо поширений забобон

Гребінець, як припускають, здатен передавати карму, включно з хворобами та негативним настроєм, тому не можна брати та користуватися чужою річчю, аби погані прояви не перейшли "у спадок".

Навіть якщо не звертати увагу на забобони, гребінець є переносником бактерій, які можуть легко передаватися від однієї людини до іншої під час спільного використання.

Також вважаться, що не можна викидати старе волосся з гребінця, бо його може знайти птах та звити з нього гніздо. Й у людини болітиме голова, поки гніздо існуватиме. Волосся рекомендується спалювати у вогні.

Пращури вважали, що не можна стригти волосся самостійно або щоб це робив близький родич. У першому випадку ви самі собі нібито укорочуєте життя, а у другому - можете сильно посваритися з тим, хто зробив вам стрижку.

Студентам же не рекомендували стригти та навіть мити волосся перед іспитами, щоб не втратити таким чином усю вивчену інформацію.

Як тільки жінка дізнавалася, що вона в очікуванні дитини, вона більше не стриглася до народження немовля, адже таким чином вона обрізає свій зв'язок з душею ще не народженого малюка. Дитину не стрижуть, поки їй не виповниться рік. А перший зрізаний локон обов'язково потрібно помістити в маленький мішечок та ретельно зберігати.

Нагадаємо, раніше ми пояснювали, де краще в будинку поставити квіти.

  • Вас також може зацікавити:

Ранкові прикмети: чого не варто робити, щоб не зіпсувати весь день

Не накличте проблем: прикмети про капці, які є хорошим чи поганим знаком

Чому не можна вітатися на похороні: пояснюємо поширений забобон